Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier Vázquez, operat durant la crisi de Sálvame en perdre l'esperança

Jorge Javier Vázquez sap que 'Sálvame' està a punt d'acabar per sempre

Jorge Javier Vázquez, actor teatral i presentador de Telecinco, fa més de dues dècades que treballa en el món de l'espectacle.

Coneix molt bé com funciona un programa de televisió, així que sap que Sálvame no està passant un bon moment.

El programa que el va convertir en una estrella ha perdut molta audiència i els espectadors no estan disposats a tornar a veure'l.

Jorge Javier Vázquez està desesperat perquè no sap quina és la millor solució, així que ha decidit simplement gaudir del moment. El comunicador ha anat a una clínica estètica per fer-se un nou retoc que solucionarà els seus complexos.

La veritat és que el seu aspecte físic ha canviat molt els últims anys, però ell segueix sense estar satisfet.

Imatge de Jorge Javier posant al costat d'un cartell de la seva obra de teatre
Jorge Javier Vázquez ha acabat la seva obra de teatre. | Instagram

Jorge Javier ha perdut la paciència i s'ha adonat que la seva vida sana i l'esport no són suficients.

Per això ha demanat ajuda a un dels millors especialistes i s'ha fet un petit canvi al coll. Ell mateix ho ha explicat a Sálvame.

Jorge Javier té molts enemics dins i fora de la petita pantalla, però ell no té cap problema en donar la seva opinió. Sempre ha sigut molt honest amb els espectadors i comparteix amb ells tot allò que vol, en aquest cas els seus complexos físics.

És un amant de la cirurgia estètica i va cap als grans professionals sempre que té temps i ganes de canviar alguna cosa.

El presentador de Sálvame ha confessat que vol fer-se «molt de coses», però que començarà pel coll. S'ho ha pensat mentre es recuperava del seu últim retoc, segons el que ha explicat al programa.

«He fet tota una investigació mentre esperava amb l'anestèsia per fer-me uns retocs al coll», explica.

Jorge Javier Vázquez assumeix el final de Sálvame

Jorge Javier ha perdut l'esperança i ha decidit lluitar contra la vellesa fent-se intervencions. Tot això amb una dieta sana i amb exercici per lluir millor les operacions. El presentador ha millorat molt el seu aspecte i se sent orgullós del canvi que ha donat.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres
Jorge Javier Vázquez sap que 'Sálvame' s'acabarà. | Europa Press

Vázquez és conscient que els seus dies a la televisió estan comptats, ja que cap programa dura per sempre.

Ja s'apropa el final de Sálvame, però ell no se n'anirà del programa fins que l'audiència l'abandoni de forma completa. És un gran lluitador i té esperança de pujar l'audiència, però sap que tot té una fi.

El presentador també està triomfant al teatre, però la seva última obra ja s'ha acabat i vol descansar durant una temporada. Assegura que porta sense descansar un cap de setmana més de dos anys, així que ha arribat el moment de fer una petita parada.

La seva última funció ha rebut grans crítiques perquè alguns actors, com Álvaro Morte, l'han acusat d'intrús.

Jorge Javier Vázquez comparteix la seva infelicitat

Jorge Javier és una estrella, un mite de la televisió per a molts professionals, i tot això ho ha aconseguit gràcies al seu talent.

És un comunicador brillant perquè no té pudor en compartir coses de la seva vida. Més d'una vegada ha dit que no ho estava passant bé i que devia lluitar contra una crisi personal.

Vázquez ha parlat a la revista Lecturas del seu canvi físic amb total naturalitat, ja que se sent molt orgullós.

«He aconseguit el meu pes ideal: 70 quilos, no recordo haver pesat això mai. He perdut 15 quilos, no sabia que me'n sobraven tants», va escriure al bloc que té en aquesta revista.