ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

Jorge Javier Vázquez, optimista i esperant un «'maromo'» de 25 anys

El presentador està esperançat amb 'Supervivientes' i es pren amb ironia la seva ruptura amb Paco

Jorge Javier Vázquez presentando 'Supervivientes'
Jorge Javier Vázquez presentant una de les edicions de 'Supervivientes' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez està immers en 'Supervivientes' i en la nova temporada que comença aquest dijous, 15 de març. El 'reality' és un dels temes més parlats a la cadena i just apareix en el moment indicat per enfortir la trajectòria tant professional com personal que porta el presentador.

  

La pèrdua d'audiència de l'última edició de 'Gran Hermano', un dels programes que presentava, va comportar grans perjudicis per la cadena i ara esperen que el programa de supervivència permeti remuntar i aconsegueixi ser tot un èxit. D'altra banda, la ruptura amb la seva parella, Paco, va deixar-lo tocat perquè el considera «l'home de la seva vida». No obstant això, amb la nova estrena de Telecinco es mostra optimista en tots els aspectes.

Es pren la ruptura com unes «vacances»

D'ençà que no està amb la seva exparella, en qualsevol moment s'intenta treure el tema per aconseguir respostes. Inclús, moltes vegades es prioritza això a l'última hora de la gran estrella d'aquesta edició, María Lapiedra. Tanmateix, encara no ha parlat amb Paco des que van posar punt final a la seva relació: «No sé per què hem trencat. Paco va marxar una nit i no ha tornat».

Mentre espera una explicació, ell es pren aquest temps com «unes vacances» i busca entretenir-se per si es dóna el cas que no tornen a estar junts. «Sóc un gran afortunat, només em falta que em surti un 'maromo' de 25 anys», sentenciava amb gràcia.

Una relació «complicada»

La veritat és que han mantingut una relació amb molts entrebancs perquè l'han reprès moltes vegades després de deixar-ho: «Durant aquests deu anys hem trencat un munt de cops. Junts, junts haurem estat un quart d'hora. Ja estic com acostumat». 

Jorge Javier Vázquez con su pareja Paco
Jorge Javier Vázquez amb Paco, la seva exparella | Gtres.

Jorge Javier ha descrit que és una situació «complicada», tot i que creu que formen «un equip genial». «Vaig preguntar-li per què va marxar, però no em va agafar el telèfon. Si no ho fa, és perquè necessita espai», confessava.


Comentaris

envia el comentari