Jorge Javier Vázquez parla per primer cop sobre els motius de la seva ruptura amb Paco

El presentador ha explicat en una entrevista les raons que l'han fet separar-se de l'«amor de la seva vida»

Jorge Javier Vázquez con su pareja Paco
Jorge Javier Vázquez amb la seva exparella, Paco   | Gtres.

La separació de Jorge Javier de la seva parella, Paco, va sorprendre tothom. Des que tot va succeir no s'ha tornat a veure al presentador com abans, no passa per un bon moment personal i els espectadors de 'Sálvame' ho han notat. Tant és així que finalment, Jorge Javier, ha hagut de donar explicacions en referència al que ha passat entre ell i la seva exparella.

El presentador ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas', en ella ha parlat del que va passar i també de la seva exparella a qui continua considerant «l'home de la seva vida». Tots dos havien estat junts durant molts anys i Jorge Javier assegura que una relació així no és una cosa que «es talli d'un dia per l'altre», afegeix que és «una de les persones més importants» de la seva vida.

El musical, una de les raons de la separació

El presentador català ha explicat alguns motius que els han portat a la ruptura de la seva parella, una d'elles ha estat l'estrena del musical de Jorge Javier, 'Grandes éxitos'. Tot com a conseqüència de la pressió a la que estaven sotmesos.

Jorge Javier Vázquez junto a su expareja, Paco.
Jorge Javier Vázquez amb la seva exparella, Paco. | Cedida

 

Mentre el presentador preparava el seu musical, es va produir un desacord entre tots dos i Paco va prendre la decisió de marxar de casa. Assegura Jorge Javier que després d'això no han tornat a mantenir cap tipus de contacte. L'estrella de Telecinco ha afirmat que és una cosa que el va sorprendre molt i és que ell era molt feliç: «No hauria trencat amb ell, si això s'acaba donaré les gràcies per haver-lo conegut».

Però la seva ruptura no és el tema principal a la seva vida ara mateix, i així ho vol deixar clar a l'entrevista parlant també sobre el seu musical, en el que està totalment centrat. Ha assegurat que no vol coses negatives: «No vull que aparegui cap element de tristesa, malenconia ni de nostàlgia».

Per acabar, el presentador ha explicat que entén perfectament «que la gent pugui pensar que estic destrossat i, potser, hi ha molta gent que opina que hauria d'estar a punt de tallar-me les venes», diu, i afegeix també que en aquest tema està «entenent molt a Chenoa, perquè a ella la posen d'exemple de desgraciada en l'amor».


Comentaris

envia el comentari