Jorge Javier Vázquez parla sobre la seva relació tòxica amb l'alcohol

Jorge Javier Vázquez ha volgut fer còmplice als seus seguidors sobre una de les seves pitjors addiccions, molt present en alguns punts de la seva vida.
Jorge Javier acostuma a parlar molt clar sobre tots els temes | TELECINCO

El presentador de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez, ens té acostumats a obrir-se en canal en el seu blog dins de la revista Lecturas. En aquest opina sobre temes d'actualitat, exposa problemes relacionats amb el seu entorn i comparteix confessions molt íntimes. Aquesta setmana el presentador ha decidit parlar del que pot ser la seva relació més tòxica.

 

Jorge Javier ha explicat que des de sempre ha tingut una relació poc sana amb les begudes alcohòliques, malgrat i que sempre n'ha estat conscient del mal que li estaven fent. En un primer moment explica que va començar a beure de molt jove quan es va endinsar en el món de la festa d'ambient, on per perdre la vergonya que li provocava la situació i el rebuig que li generaven les aglomeracions de gent a les discoteques, bebia de manera descontrolada per evadir-se i desinhibir-se. Aquesta relació no acaba aquí. El presentador explica que un cop va passar aquesta etapa de la seva vida i va començar a ser popular, també va començar a beure de manera descontrolada. Això li permetia aguantar el ritme frenètic que li demanava la seva popularitat i la seva exposició mediàtica.

 

Les males conseqüències

Molt lluny de beneficiar al presentador, sortir de festa de manera descontrolada li ha jugat males passades, com les múltiples fotografies que hem pogut veure d'ell a les xarxes on se'l pot veure sota els afectes de l'alcohol. Ell s'ha referit a elles i diu que no sent vergonya, afegint que qui hauria de tenir vergonya són les persones que li feien les fotos i que no dubtaven en vulnerar la seva privacitat.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor