Jorge Javier Vázquez diu que té por d'anar sol després d'haver rebut amenaces

El presentador de Badalona ha mostrat la seva cara més vulnerable a la revista 'Lecturas' i ha explicat que té por d'anar sol pel carrer a altes hores de la matinada

Jorge Javier Vázquez se entera que Ana Rosa Quintana tuvo cáncer.
Jorge Javier Vázquez diu que té por d'anar sol pel carrer  | Telecinco

El badaloní Jorge Javier Vázquez està en el punt més àlgid de la seva carrera professional, tot i que això li comporta diversos danys col·laterals. En aquest mateix sentit, doncs, el presentador de 'Sálvame' s'ha sincerat al seu bloc de 'Lecturas' i ha revelat que, per primera vegada a la vida, té por d'anar sol pel carrer a causa dels múltiples perills amb els quals pot topar pel fet de ser conegut.

  

Jorge Javier i el relat de la seva 'vida gai'

Jorge Javier Vázquez ens té acostumats a parlar sense embuts a la seva secció de la revista 'Lecturas'. Sense sortir-se de la seva línia, doncs, el popular presentador criat a Badalona del que va suposar per a ell un tuit on va assegurar que la paraula 'mariconada' no l'ofenia. «Molta gent es va ofendre, m'acusaven de parlar des del meu estatus. Deien que em manifestava d'aquella manera per ser un gai ric i amb poder». 

Jorge Javier, però, assegura que no se'n penedeix de les seves paraules i intenta contradir els que s'hi refeireixen com un elitista: «Em falten dos anys per fer-ne 50. Vaig ser el marica de la família en una època on la preparació dels pares per tenir a un fill homosexual era escassa. Després vaig ser el marica del barri, el marica de la meva classe, el marica de la universitat, el marica de la tele i la marieta del 'Tomate'…».

Jorge Javier Vazquez assegura estar preocupat per la salut de la seva amiga Terelu Campos
Jorge Javier Vazquez admet els danys col·laterals de la fama | CatalunyaDiari.cat

 

Atemorit en rebre amenaces a Instagram

Ha estat en aquest punt on Jorge Javier Vázquez ha reconegut témer per la seva integritat física. «Per primera vegada a la meva vida sento por de caminar sol a certes hores de la nit, tinc por de patir un atac», ha relatat el periodista mentre que reconeixia que la seva exposició pública s'ha convertit en quelcom «perillós». 

Per explicar el perquè de tot plegat, finalment, el presentador català ha posat en relleu algunes de les amenaces que ha rebut a les xarxes. «El dimarts t'estaré esperant a la porta de Telecinco. Fill de puta. Maricona», explicava que li havien dit, mentre d'altra banda, posava una altra amenaça a la palestra: «Escolta'm, floreta. Ets un ésser fastigós que no respecta l'opinió dels altres. Tant de bo et violin per tots els forats possibles i et posin sal al cul».

  

  


Comentaris

envia el comentari