Jorge Javier Vázquez plorant

El català Jorge Javier Vázquez posa cara al nou cap que sentència 'Sálvame'

Després de la sortida de Paolo Vasile, el futur dels programes de Telecinco queden a la deriva

Jorge Javier Vázquez està passant per un moment de molts canvis. El presentador acaba de publicar el seu segon llibre, on comparteix facetes mai compartides amb els seus lectors i seguidors. Es tracta d'un projecte que portava coent-se des de fa molt de temps i que, per fi, ha vist la llum.

Però, la seva vida no només experimenta un canvi per aquest últim projecte, sinó també pel seu cercle proper. I és que el que va ser director executiu de la companyia Mediaset , Paolo Vasile, ha deixat el seu lloc de treball després de 30 anys.

Serà el pròxim 31 de desembre el seu últim  dia fent les seves funcions. L'italià ocupava un lloc molt important no només a la televisió, sinó també a la vida de Jorge Javier Vázquez. Ara, el comunicador ha admès que veu el seu futur amb força incertesa.

Foto de Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez al carrer
El madrileny manté molt bona relació amb tot el seu entorn a la feina | Europa Press

«Sento que el meu suport emocional a la televisió desapareix i no sé gaire bé què passarà a partir d'ara. En qualsevol cas, estic preparat per a tot. Els titellaires som així: tenim una gran habilitat per adaptar-nos quan toca», escrivia per al seu bloc a Lecturas.

Ara corren vents revoltosos a l'empresa. Alessandro Salem i Massimo Musolino seran els nous consellers delegats després de la sortida del romà.

Jorge Javier es queda sense una part de la seva família

«Si he treballat tantíssim ha estat perquè a la meva empresa hi havia una persona que m'animava». Afegia que «sempre tenia la paraula justa per fer-me sentir millor quan alguna crisi feia acte de presència. Ara aquesta persona se me'n va i em veig perdut, he de reconèixer-ho».

Des de Mediaset han emès un comunicat en què es pot llegir la renúncia del que va ser director executiu i la presa de possessió per part dels seus companys italians.

«Davant de la decisió presa per Paolo Vasile de renunciar al seu càrrec com a Conseller Delegat de la Societat. (...) La Societat va començar a avaluar la millor opció per procedir a la seva successió, garantint una transició ordenada, eficaç i a l'altura de les més altes expectatives.»

Muntatge de fotos de Paolo Vasile amb Jorge Javier Vázquez.
Paolo Vasile i Jorge Javier Vázquez | CatalunyaDiari

Així mateix, Borja Prado passaria a ser el President de la Societat, recaient en ell «competències executives... que recauen sobre el Director General Corporatiu, D. Mario Rodríguez, qui passarà a dependre directament del Sr. Prado sent nomenat com a Adjunt al President».

Amb aquests nous nomenaments, encara queden moltes coses per definir, com per exemple si es produirà un canvi a la línia editorial, si hi haurà programes que se suspendran o quins seran els que seguiran a la graella. La incertesa i la tempesta s'han establert a casa de la famosa cinquena cadena.

Sembla que tot sigui possible. I és que els col·laboradors, els tertulians i els treballadors temen el camí que pugui prendre la cadena i l'empresa.

Jorge Javier Vázquez té clar qui trobarà a faltar. «Amb la seva marxa es tanca una època a la història de la televisió d'aquest país i també una època de la meva vida. Per part meva només puc dir que ha estat un honor treballar a les ordres d'una persona tan brillant com ell».

La seva vida ara és plena de canvis, però sembla que es troba anímicament molt millor per enfrontar-se al que sigui.