rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Jorge Javier Vázquez posa en venda la mansió que compartia amb Paco a Madrid

Després de quatre mesos de ruptura, el presentador té clar que necessita un canvi a la seva vida
Jorge Javier Vázquez posa a la venda la seva mansió de Madrid. | Instagram

 

El presentador Jorge Javier Vázquez, un dels rostres més populars de Telecinco, ha decidit posar en venda el xalet que compartia amb la seva exparella Paco a Madrid.

 

I és que després de quatre llargs mesos de ruptura, el presentador té clar que necessita un canvi a la seva vida, el qual comença per desfer-se dels bens que compartia amb Paco, entre els quals es troba la parcel·la de 2.400 metres quadrats, amb una edificació de l'any 1990. 

 

Segons informa la revista ‘Diez Minutos’, el presentador ja hauria informat diversos agents immobiliaris per començar amb els tràmits de taxació. S'espera que, en els pròxims dies, Jorge Javier pugui desfer-se de l'immoble.

 

La mansió de Jorge Javier Vázquez. | Diez Minutos

 

La casa en venda de Jorge Javier

La mansió de Jorge Javier Vázquez. | Diez Minutos

 

Segons sembla, Jorge Javier Vázquez va comprar el seu preuat xalet l'any 2010, quan vivia amb el Paco en un cèntric pis de Madrid. Així doncs, la parella va decidir traslladar-se als afores de la ciutat, per aconseguir més privadesa, motiu pel qual el presentador de ‘Sálvame’ no va dubtar a desemborsar els 2.650.000 euros que li va costar la mansió.
 

I és que aquesta compta amb tres pisos, cinc habitacions, dos salons, quatre cambres de bany, una cuina ben àmplia, així com un espaiós jardí amb piscina. Ara, vuit anys després, Jorge Javier ha pres la decisió d'abandonar tots aquests metres quadrats. 

 

Un dels salons de Jorge Javier Vázquez. | Diez Minutos

El millor moment professional de Jorge Javier

Tot i que Jorge Javier Vázquez està passant un dels pitjors moments amorosos, professionalment està gaudint dels millors. I és que sembla que la ruptura amb Paco ha fet que Vázquez se centri, plenament, en el seu futur professional.

 

D'altra banda, es desconeix on se situarà el pròxim domicili del presentador. Alguns apunten que podria tornar a la seva Badalona natal, tot i que també es considera que podria traslladar-se prop de les zones de producció audiovisual de Telecinco, a Madrid.
 

No obstant això, i sigui quina sigui la decisió del presentador, Jorge Javier es troba en un dels moments més dolços de la seva carrera. A més del seu èxit televisiu també hem de comptar amb l'efectivitat de ‘Grandes Éxitos’, l'obra que interpreta cada dilluns a Madrid, amb Marta Ribera, i que continua sent un veritable èxit.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris