Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez preocupa el seu entorn dient què passarà quan mori

Jorge Javier va patir un problema de salut que ha deixat de pedra els seus seguidors

Jorge Javier Vázquez va alarmar tots els seus seguidors dimarts passat a Sálvame quan pocs minuts després de començar el programa publicava un post que reflectia el seu preocupant estat de salut.

I és que el presentador va informar els seus milers de seguidors a Instagram d'un seriós contratemps que va patir durant les seves vacances al Perú. El cert és que Jorge Javier Vázquez, que fa uns dies que és fora del nostre país visitant el país sud-americà, ha acabat a l'hospital. I tot després de ser diagnosticat amb mal d'altura.

Un revés seriós que li ha provocat un edema pulmonar i ha hagut de ser introduït en una cambra hiperbàrica per solucionar el problema.

Jorge Javier, ingressat a un hospital

Les imatges que publicava el presentador català a les seves xarxes socials feien pensar que la situació era molt desfavorable per a ell. Això sí, feia servir la ironia i això va tranquil·litzar els seguidors del badaloní.

Només saber-se el seu estat, el seu programa s'ha posat en contacte amb ell i ha entrat en directe per revelar com estava. «Aquesta setmana no compta com a vacances. Torno una setmana o dues més tard», ha dit en to irònic.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha hagut de ser ingressat en un hospital del Perú pel mal d'altura. | Instagram: @jorgejaviervazquez
 

La realitat és que el presentador ha volgut treure importància a tot el que ha patit. «Ho tenen tot preparat, l'atenció és exquisida, et sents molt segur en tot moment. Són coses que succeeixen, et toca i et toca», exposava a Sálvame.

El presentador de Sálvame ha deixat a tothom de pedra amb el seu estat

El català feia saltar totes les alarmes amb aquest post. «Vaig arribar fa dues setmanes i he conegut la preciosa Lima, he vist volar còndors i poquet més. Perquè dilluns passat em van haver d'ingressar en un hospital durant dos dies pel mal d'altura».

«Quatre sessions de cambra hiperbàrica perquè desaparegués l'edema pulmonar, corticoides, antibiòtics i què sé jo! Una festa», començava el presentador de Sálvame.

Queda clar que han estat unes vacances nefastes per a Jorge Javier. «La gastronomia és excel·lent, però la gaudeixo poquet perquè tinc la gola inflamada. I cada mos que tasto és un ganivet que se'm clava a l'ànima».

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha explicat què ha passat. | Instagram: @jorgejaviervazquez
 

«Ara bé: la gent encantadora i molt sol·lícita, amb prou feines vaig poder visitar Machu Picchu, xutant-me oxigen cada deu minuts. Passet a passet, lentament. I Cusco», deia el seu extens missatge.

Jorge Javier revela què passarà quan es mori

Passat l'ensurt inicial, Jorge ha fet servir l'humor. En una de les imatges que va publicar, se'l veu estirat dins d'una càpsula sota les mirades d'alguns metges que l'estaven atenent.

Aquesta foto ha fet que sorgissin alguns mems a les xarxes socials. I és que molts usuaris de Twitter han editat la fotografia per posar una mica d'humor a l'assumpte.

Aquests mems els ha vist el mateix Jorge Javier, i ell ha seguit la broma amb el bon tarannà que el caracteritza. «He pensat molt aquests dies. Si moro i estan Ayuso i Almeida, tenen el dia lliure. Però que vingui a cantar-me embalsamat a l'oïda La Hiedra Paloma San Basilio», manifestava en un tuit. Se'l veu estirat dins de la càpsula i surt tapat per la bandera comunista.

El presentador de Telecinco ha volgut treure ferro a l'assumpte amb la seva pròpia foto. El millor que podia fer en aquest cas era donar un toc d'humor a aquest cop dur que sembla que ja està deixant enrere. Ara encara ha de gaudir uns dies de vacances, i al setembre el veurem novament als platós.