Jorge Javier Vázquez molt preocupat per Terelu Campos

El presentador de Badalona assegura que encara no ha pogut visitar Terelu, tot i que reconeix: «La veritat és que sí, tinc ganes d'anar-la a veure»

Jorge Javier Vazquez assegura estar preocupat per la salut de la seva amiga Terelu Campos
Jorge Javier Vazquez assegura estar preocupat per la salut de la seva amiga Terelu Campos | CatalunyaDiari.cat

Jorge Javier Vázquez ha tret a relluir la seva cara més solidaria. El presentador català de Telecinco és actualment embaixador de la iniciativa solidària de la marca Domitienda —en col·laboració amb l'Associació Espanyola contra el Càncer— i, durant la presentació de la seva nova tasca, Vázquez no ha eludit parlar del càncer que pateix Terelu Campos

  

«A casa meva, només el meu pare que va morir per un tumor cerebral. Dic 'només' perquè després hi ha famílies que ho pateixen d'una manera devastadora», ha comentat el periodista criat a Badalona mentre al·legava: «Si el càncer toca només una persona de la teva família, et pots considerar afortunat». Per aquest mateix motiu, Vázquez ha relatat: «Col·laboro amb aquesta iniciativa per posar el meu granet de sorra per lluitar contra una malaltia que ens toca a tots de ben a prop». 

Jorge Javier, preocupat per Terelu

Terelu Campos
Terelu Campos, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

En aquest context, doncs, Jorge Javier Vázquez no s'ha amagat i ha abordat el càncer que pateix la seva amiga Terelu Campos. «Fixa't amb Terelu. La seva família ha patit diversos casos de càncer, i per això jo deia que a la meva família només n'havíem patit un», explicava el presentador de 'Sálvame' en ser preguntat per l'estat de salut de la fill de María Teresa Campos.

Al fil de la qüestió, però, el mateix Jorge Javier ha inicidit en explicar que segueix l'evolució de la malaltia de la seva amiga a partir de la informació que li proporciona diàriament Carmen Borrego, germana de Terelu. «Jo parlo sembre amb la Carmen. Crec que Terelu encara no està agafant el telèfon. L'he d'anar a veure, tot i que encara no he pogut. Estic desitjant veure com està, perquè Carmen m'ha explicat que necessita veure gent. La veritat és que sí; tinc ganes d'anar-la a veure», ha conclòs el presentador de Badalona. 


Comentaris

envia el comentari