IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge Javier Vázquez revela que l'origen de la seva depressió va ser a causa de la falta de son

El presentador ha comentat que ha estat enfonsat: «Les nits eren terribles»

El presentador de 'Gran Hermano', Jorge Javier Vázquez
El presentador de 'Gran Hermano', Jorge Javier Vázquez | Cedida

Jorge Javier Vázquez no ha pogut més i ha decidit revelar a la revista 'Lecturas' que ha travessat un dur procés de depressió que li ha portat a necessitar ajuda per part de professionals.

Segons ha explicat el presentador de televisió, tot va començar fa uns anys quan va publicar la seva primera novel·la titulada 'La vida anava de debò'. Després d'aquesta publicació, Jorge Javier no podia dormir, per la qual cosa el cansament va començar a fer efecte en la seva salut: «Vaig començar a deixar de dormir bé arran de la redacció de la meva primera novel·la. Em despertava cada hora. D'això fa ja gairebé cinc anys».

«He estat enfonsat. Les nits eren terribles»

Segons relata el mateix presentador català, aquests problemes a l'hora de dormir van derivar en alguna cosa molt més seriosa: «Va ser alguna cosa molt més profunda. Una espècie de desencantament vital. He estat enfonsat. Tenia la sensació que tot a la meva vida anava tocant a la seva fi, que ja havia aconseguit tot el que podia aconseguir i que no podia esperar res més de la vida. Recordo que les nits eren terribles». El presentador confirma que «he estat enfonsat».

 

Va prendre medicació sense consultar al metge i podria haver perdut la memòria

Un dur i complicat moment que va portar a Jorge Javier a prendre una decisió equivocada: va prendre medicació sense consultar a un metge, un greu error: «Ho vaig deixar quan vaig consultar a un professional i em va dir que podia provocar pèrdues de memòria immediates».

Malgrat aquest dur moment, tot ha canviat avui en dia: «Sé que ara estic en un procés de canvi per a millor. Aquest procés té a veure amb la realització d'una revisió mèdica molt exhaustiva i un estudi detallat del somni. Ja dormo sis hores seguides, que és com un miracle, perquè feia anys que no les podia dormir. Per això la meva vida ha començat a canviar a bé».


Comentaris

envia el comentari