ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Jorge Javier Vázquez confessa que la solitud el va portar a viure moments molt durs durant la infància

El presentador de Telecinco ha explicat que va viure moltes situacions difícils però va poder sortir-se'n gràcies a l'afició per la lectura

Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Gran Hermano VIP 6'.
Jorge Javier Vázquez, presentador de Telecinco. | CatalunyaDiari.cat

Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors més populars de la televisió, i també està aconseguint grans èxits amb els seus projectes com llibres o obres de teatre. Però tot i això, també ha viscut dificultats en la seva vida, sobretot quan era petit. Jorge Javier ha obert el seu cor per confessar en una entrevista com van ser els moments més durs de solitud durant la seva infantesa.

El presentador ha parlat sense censura en una entrevista amb la periodista Mara Torres al programa 'El Faro' de la cadena radiofònica Cadena Ser. Vázquez ha assegurat que si no hagués estat per la seva afició a la lectura, no hauria pogut superar algunes situacions de la seva vida quan era petit.

Els moments més durs de la infància de Jorge Javier

«Me'n recordo molt d'aquest pis perquè vivíem cinc en dimensions molt reduïdes, serien com cinquanta i tants metres útils, però jo mai ho vaig veure petit. Em fa gràcia que em facis aquesta pregunta perquè últimament li estic donant voltes a coses de la meva vida», recorda de la seva casa a Badalona on vivia amb tota la seva família.

Jorge Javier va haver de compartir llit amb la seva germana fins als 8 anys, la qual té 10 anys més que ell. Recorda com al seu barri va patir diferents confrontacions i el van marcar: «Jo rebutjava tot el que tingués a veure amb la força. Ho menyspreava, evitava tota mena de confrontació al barri perquè sempre sortia escaldat i perjudicat. Les meves germanes eren les que havien de defensar-me sempre».

Jorge Javier Vázquez en la presentación de su libro 'La vida iba en serio', en 2013.
Jorge Javier Vázquez en la presentació del seu llibre 'La vida iba en serio', en 2013. | CatalunyaDiari.cat

«Vaig ser un nen solitari»

El mític presentador de 'Sálvame' també ha assegurat que tot i la seva difícil infància, també va haver-hi situacions positives. Una d'elles és la solitud, ja que ell va saber aprofitar-la per enriquir-se. La seva gran afició a la lectura és gràcies a tots els moments sol que havia de viure.

«Vaig ser un nen solitari i a mi la lectura em va ajudar moltíssim. Jo dic solitari però la solitud té molt mala premsa. Jo crec que és molt fructífera, i quan per diferents motius tu et trobes sol, si saps canalitzar la teva solitud, et pots crear un món interior molt ric», també ha dit, plasmant un tema que per a moltes persones és un tabú i negatiu.


Comentaris

envia el comentari