rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Jorge Javier Vázquez, a Toño Sanchís: «Ha representat el pitjor de l'ésser humà durant tot aquest temps»

El presentador català no s'ha arronsat i ha deixat tothom bocabadat amb la seva taxativa declaració
Jorge Javier Vázquez, carrega contra Toño Sanchís | Instagram

 

Guerra oberta entre Belén Esteban i Toño Sanchís. 'Sálvame' i el seu seguici de programes de Telecinco resten a l'espera del veredicte final de la problemàtica entre els dos col·laboradors i Jorge Javier Vázquez ja ha donat el seu veredicte. El presentador català, en aquest sentit, no ha dubtat ni un segon en recolzar la seva companya i amiga de l'ànima, Belén Esteban.

 

I, com no podia ser d'altra manera, ho ha fet menyspreant Toño Sanchís. En aquest sentit, doncs, Vázquez ha al·legat: «Toño Sanchís ha representat durant tot aquest temps el pitjor de l'ésser humà».

 

Vázquez, d'altra banda, no s'ha arronsat gens ni mica i ha apuntalat la seva reacció dient que Sanchís ha dut a terme «declaracions pèssimes, insinuacions humiliants i actuacions provocadores» perquè, segons ell, aquest «ha tret a passejar la seva enciclopèdia inculta per intentar destrossar de manera terrible a una persona que ha estafat prèviament».

Belén Esteban guanya la partida a Toño Sanchís

Belén Esteban i Toño Sanchís, en una imatge d'arxiu | Twitter

 

Belén Esteban, d'altra banda, ja ha mostrat el seu anhel d'arribar fins al fons d'aquesta qüestió i continuar amb el procés per via penal. De fet, Esteban hauria dut a terme aquesta determinació després que el seu seguici d'advocats afirmés que tenia les de guanyar, en cas d'interposar una denúncia contra Sanchís.


En aquest context, doncs, Jorge Javier Vázquez va optar per celebrar-ho i dir-hi la seva. El català va voler destacar que Belén Esteban ha estat «esplèndida» durant tot aquest procés i que la veu: «Tranquil·la, assossegada, repartint hòsties a tort i a dret»

 

Veurem, doncs, quina és la determinació final que pren Esteban. Tot i això, tot sembla indicar que aquesta anirà fins al final, perquè té les de guanyar segons el seu entorn. La situació, finalment, és tan tensa que Esteban ha optat per no fer cap declaració sobre l'assumpte.

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris