Jorge Javier Vázquez torna amb la seva exparella, Paco

El presentador va oferir una entrevista al 'Sálvame Deluxe' en tornar als platós de televisió després de patir un ictus

Jorge Javier Vázquez torna a confiar en el seu antic amor
Jorge Javier Vázquez torna a confiar en el seu antic amor | TELECINCO

Jorge Javier Vázquez torna a respirar tranquil després d'estar gairebé un mes ingressat a causa d'un ictus. Des que va començar la seva agonia el passat mes de març, el presentador més famós de la graella de Telecinco ha estat desaparegut i centrant totes les seves forces en recuperar-se per a poder tornar, com més aviat millor, a la seva vida professional.

La primera aparició en escena després de la seva alta mèdica va tenir lloc el passat dijous 25 d'abril durant la primera gala de 'Supervivientes'. No obstant això, tal com explica 'La Coctelera', no va ser fins dissabte quan Vázquez va explicar tota la seva història al 'Sálvame Deluxe' que, en aquesta ocasió, el presentava Belén Esteban.

Una de les entrevistes més sinceres

Durant la seva entrevista Vázquez es va sincerar amb els seus companys de feina i va confessar que ha hagut de deixar de banda els seus compromisos teatrals. Sembla que els metges van fer escollir al badaloní entre el teatre o la televisió, ja que una de les causes del seu ictus va ser l'estrès al qual estava sotmès a causa de l'excés de feina.

Davant aquesta decisió, Vázquez es va decantar pels seus projectes televisius, tot i que va reconèixer que ha plorat molt per haver de prendre aquesta decisió. «Em fa pena pels meus companys de funció, fer teatre era com viure el meu estiu. He plorat moltíssim per haver de cancel·lar la meva funció», va explicar el presentador. 

  • També et pot interessar: Jorge Javier cancel·la la seva gira teatral per recomanació dels metges

Paco, la seva millor medicina

Però, de la malaltia, Vázquez també ha tret una part positiva: l'amor. Fa ja uns dies que es va fer palès la bona relació que havia estat mantenint el presentador amb la seva exparella, Paco, durant tot el seu procés de recuperació. Tot i no ser parella, Paco ha estat acompanyant en tot moment a Vázquez a l'hospital, a casa i, fins i tot, a la consulta final on va rebre l'alta mèdica. Els bons moments uneixen a les persones, però els dolents enforteixen relacions i mostren qui realment val la pena a la teva vida. 

En aquest sentit, Vázquez va confessar al 'Sábado Deluxe' que, evidentment, la seva parella tornava a ser Paco. El presentador va admetre aquesta relació després que Esteban li donés la invitació de la seva boda i ensenyés a càmera que aquesta anava dirigida als dos. Vázquez està d'enhorabona, ja que, a més a més, serà el testimoni de la boda d'Esteban. Amistat i amor, sembla ser, que seran la millor cura en aquesta nova etapa del presentador.

Paco, l'exparella de Jorge Javier
Paco ha estat en tot moment al costat del presentador | CatalunyaDiari.cat
  • També et pot interessar: Paco, el gran suport de Jorge Javier durant la seva recuperació

Comentaris

envia el comentari