Jorge Javier Vázquez vol que Mercedes Milá i Mila Ximénez abandonin la guerra oberta

Mercedes Milá va assegurar que Mila Ximénez era un personatge desagradable

Mila Ximénez respon a les crítiques de Mercedes Milá. | CatalunyaDiari.cat

Si hi ha una col·laboradora de 'Sálvame Deluxe' que es guanyi enemics gairebé diàriament, aquesta és sens dubte Mila Ximénez. Ara té una nova enemiga, encara que en aquest cas la topada no l'ha iniciat ella. L'expresentadora de 'Gran Hermano', Mercedes Milá, es va despatxar a gust en l'últim 'Deluxe' i va titllar a la Ximénez de «desagradable», unes declaracions que estan provocant un sisme de proporcions bíbliques a Telecinco. El presentador Jorge Javier Vázquez no s'havia posicionat encara en aquest nou enfrontament, però finalment ha utilitzat el seu blog a 'Lecturas' per sembrar més la discòrdia.

«Inicia una guerra cada vegada que trepitja un plató» assegura el presentador en el seu article. «La Milá critica el conflicte. Però després se sent molt còmoda nedant entre les seves aigües. És una dona contradictòria i no perquè el món l'hagi fet així, sinó perquè s'ha adonat que com millor s'ho passa és provocant. A la nostra professió i la seva edat, la gent sol tornar-se més conservadora i educada. Però Mercedes ha optat per sembrar la discòrdia per provocar debat». Malgrat aquestes sorprenents paraules, Vázquez vol que aquesta disputa entre les dues quedi tancada: «només em falta organitzar una trobada entre ella i la meva amiga Mila perquè acabin aquesta absurda guerra».

Segons declaracions que recull ‘Chic', Mila Ximénez no s'ha quedat callada davant les paraules dels seus companys i declara que «Quan Jorge Javier, a qui estimo i admiro, et diu que estàs buscant la polèmica per seguir present, li dius que et dona igual perquè nosaltres vivim d'això. Tu també, estimada. Diu que ens assemblem. Les diferències entre nosaltres són notables. Jo sóc incapaç de felicitar algú menjant-me el verí de la ràbia». I és que en el fons, Mila i Mercedes són personatges amb carreres molt diferents però amb molts punts en comú, i ambdues conviuen en l'únic mitjà capaç de suportar dues personalitats així: Telecinco.


Comentaris

envia el comentari