Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez, en xoc pel fill que el seu col·laborador preferit mantenia ocult

Una confessió de Gloria Camila ha deixat tot Telecinco de pedra

Gloria Camila ha deixat en xoc tot Telecincodesprés de revelar que ningú sabia un detall sobre la seva relació amb Kiko Jiménez. La 'influencer' es troba gaudint el seu pas per Pesadilla en el Paríso malgrat els problemes que ha deixat fora del 'reality'. En concret, el drama que viu Ortega Cano arran de la seva ruptura amb Ana María Aldón o la docu-sèrie de Rocío Carrasco.

Foto de Gloria Camila
Gloria Camila a Pesadilla en el Paraíso | Mediaset

Abans d'embarcar-se a l'aventura, Gloria Camila s'encarregava de deixar molt protegits els seus assumptes i quan surti podrà assabentar-se de tot el que s'ha dit durant la seva absència.

Tot i això, ella mateixa segueix generant polèmiques amb les seves pròpies declaracions, i més davant l'última bomba que ha deixat anar. Sí, perquè  recordava amb un nus a la gola la seva relació amb el col·laborador de Sálvame.

Videotrucada de Gloria Camila i José Ortega Cano a 'Pesadilla en el paraíso'
Ortega Cano va poder parlar amb la seva filla en directe a través d'una trucada de vídeo| Mediaset

En concret, explicava que al cap de pocs mesos d'estar amb ell se'n van anar a viure junts. Just al mateix temps que el jove començava a treballar a la televisió, on coincidia amb la seva actual parella, Sofía Suescun.

«Comença que si soc gelosa, que si estic boja, que si em faig pel·lícules amb què la gent m'explica...», explicava als seus companys. En aquell mateix moment, comença el declivi de la relació. «Hi havia moltes discussions», assenyalava. Una situació insostenible que no trigava a explotar per a Gloria.

A més a més, també decidia aprofundir en aquell dolorós moment quan Jiménez trencava amb ella després de quatre anys de relació. «Em deixa una setmana i mitja després de fer 4 anys, crec que per a ell era com un objectiu», sentència per al seu ex.

Gloria Camila ha revelat un dels secrets més ben guardats de la seva relació

Encara que això no és el pitjor, sinó que tot just acabar amb ella, ell decideix anar a la televisió a vendre-ho tot. «Diu que comença amb mi per interès, em cau el món a sobre», va sentenciar Gloria al seu ex.

I és que, el col·laborador televisiu no s'ha tallat a l'hora d'atacar la filla d'Ortega Cano i la resta de la família, traient a la llum tots els seus draps bruts.

Pla de Kiko Jiménez al programa de Sábado Deluxe
Imatge de Kiko Jiménez en un plató de televisió| Telecinco

Tot i que el que ningú esperava és que Gloria arribés a confessar públicament que va patir un avortament durant la seva relació. «No ho he explicat mai», se sincerava amb la resta de concursants.

«No em venia la regla i va passar dos mesos, vaig anar a fer el test i positiu», va comentar amb tristesa. Uns moments de molta tensió i patiment que decidia guardar-se per a ella mateixa, però que ara veuen la llum.

Gloria Camila Ortega, Kiko Jiménez i Rocío Flores
Kiko Jiménez sap molt sobre Rocío Flores i Gloria Camila | GTRES

«La meva cara era tristesa i estava per estar. Estava feta una merda i em sentia fatal. Em vaig tornar molt freda i molt independent», explica sobre la manera com tot allò la va afectar.

Així mateix, la germana de Rociíto ha deixat molt clar que va ser Kiko el primer a ser infidel, i no al revés, com han volgut fer veure. «Quan Sofía i Kiko comencen a MyHyV, Kiko ja portava una cornamenta de cura», assegurava gent propera a Gloria.

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Gloria Camila i Kiko Jiménez van ser parella durant quatre anys | Catalunya Diari

Tot i això, la filla d'Ortega Cano no seria tan innocent com pretén fer veure, tal com ha destacat Nagore Robles. La presentadora és conscient que «Kiko ha dit coses dures», però podria estar guardant-se «alguna cosa súper 'heavy' sobre una nit de Glòria amb una altra persona».

De fet, insisteix que el xicot de Sofía Suescun «té molt per parlar i ha callat». Així que, s'atrevirà a parlar-ne ara? La veritat és que les declaracions de la seva ex no han deixat ningú indiferent i tiren més llenya al foc.