rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un mort i 4 ferits en un accident múltiple a l'AP-7 a València

URGENT

⚫ Un mort i dos ferits en un accident a l'AP-7 al Vallès Oriental

Jorge i Miri comparteixen un vídeo demostrant el seu amor

La seva relació ha estat posada en dubte en més d'una ocasió, però han explicat que tots dos són molt liberals

 

Alguns asseguren que 'MasterChef', un dels programes més populars de TVE, és el nou 'Gran Hermano'. L'última prova és la relació que va sorgir entre les olles del format que presenten Eva González amb Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz. El cas de la relació entre Jorge Brazalez i Miri ha omplert centenars d'espais destinats a la premsa rosa.

 

No obstant això, la veracitat de la relació sempre ha estat posada en dubte. Molts creuen que es tracta d'un frau per tal de seguir creant notorietat una vegada han passat pel concurs. Davant aquestes acusacions, Jorge va sortir al pas per respondre: «Només nosaltres sabem el que sentim, estem feliços i millor que mai. Assumim com a part del dia a dia que la gent pensi que és tot mentida. Nosaltres vivim el present, demà Déu dirà».

Un vídeo dels dos junts en un llit de neu

Ara, Jorge ha tornat a voler demostrar l'amor que hi ha entre ells compartint al seu compte d'Instagram una gravació on els dos surten tombats sobre un llit de neu, abraçats i sense parar de riure. «De sol a sol a solas», diu l'enigmàtic text que acompanya el vídeo que ha compartit.

 

«Feu una gran parella. Fan falta més vídeos així de gent que s'estimi», «moro d'amor» o «jo vull un xicot així», són alguns dels molts comentaris dels seus seguidors celebrant la relació. Tanmateix, també hi ha qui creu que es tracta d'un muntatge i no ha dubtat en criticar-lo: «estic segura que està tot planejat» o «no és real», han apuntat.

 

Una relació liberal i oberta

«Som els dos molt liberals i cada vegada que ens veiem o podem trobar-nos segueix sent molt intens tot», va explicar Jorge en la seva visita a 'MasterChef Celebrity'. Amb les seves paraules tothom va entendre al fet que es referia i, de fet, les xarxes van cremar amb missatges de fans comentant que, segons semblava, no estaven junts encara que seguien tenint els seus moments esporàdics.

 

Jorge i Miri de 'Masterchef' | Instagram (@mirimchef5)

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris