IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge i Miri, de 'MasterChef', podrien tornar a estar junts

Jorge va publicar un missatge a Instagram amb el nom de Miri i, una hora després, la catalana va replicar: «I així contesto jo... perquè no?»

Jorge y Miri de 'MasterChef'.
Jorge i Miri, de MasterChef, podrien tornar a estar junts  | Instagram

Jorge Brazález i Miriam Pérez van consternar tothom en insinuar —perquè tampoc ho van deixar massa clar— que havien optat per «distanciar-se una mica». Ara, però, els rumors sobre la seva tornada són més forts que mai gràcies a dues fotografies a Instagram que ho han deixat tot a l’aire.

Tot plegat es va desencadenar el passat dijous. Jorge, sempre molt actiu a les xarxes, va sorprendre tothom en publicar una fotografia a Nova York, on se’l podia veure darrere una taula amb un missatge molt clar: «Miri». La cosa anava un pèl més enllà quan el mateix xef escrivia al peu de foto: «Perquè si».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porque sí.

A post shared by Jorge Brazález López (@jorgemchef5) on

La resposta de la catalana Miriam Pérez no es va fer esperar. «I així contesto jo... Perquè no?», va comentar la mateixa Miri al fil de l’enigmàtica publicació de Jorge. Els rumors sobre la seva tornada, doncs, són més evidents que mai i són molts els qui han optat per felicitar-los a les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y así contesto yo.. Por qué no?

A post shared by Miri MasterChef 5 (@mirimchef5) on

 

La controvertida relació Jorge-Miri

Abans de trencar, Jorge i ‘Miri’ no s’estaven de res en explicar les vicissituds de la seva relació. «Som els dos molt liberals i cada vegada que ens veiem o podem trobar-nos segueix sent molt intens tot», va explica Jorge, per exemple, a la seva visita posterior  a 'MasterChef Celebrity'. Paraules que, abans que trenquessin, ja feien augurar que la relació no acabava d’anar com es podia esperar.  Tant és així, de fet, que mesos després van donar-se «un temps».

Ara, però, tot plegat sembla haver fer un gir de 180 graus i Jorge i Miri tornen a estar en boca de tothom.


Comentaris

envia el comentari