Primer pla de Jorge Pérez a un photocall mirant a càmera amb el rostre seriós

Jorge Pérez parla clar sobre un tema que no agradarà gens a Alba Carrillo

Jorge Pérez s'ha sincerat públicament sobre un assumpte controvertit

Jorge Pérez està concursant al reality '¡Vaya vacaciones!', un programa en què està passant força desapercebut, excepte per les controvertides manifestacions que ha realitzat. L'última ha estat sobre un tema que molestarà molt Alba Carrillo.

Jorge exactament s'ha referit al flirteig que va tenir amb ella, estant casat, durant la festa de Nadal d'Unicorn. I després ha esmentat la seva dona, Alicia Peña, que ho va passar tan malament.

Jorge Pérez torna a treure el tema que no agrada a Alba Carrillo

Jorge Pérez es va convertir fa uns mesos en el personatge més polèmic de Telecinco. El motiu és que es van emetre unes imatges d'ell flirtejant amb Alba i fins i tot fent-se el que semblava un petó. Aquesta situació el va posar al disparador perquè ell està casat i és pare de quatre fills.

Ell va viure unes setmanes molt convulses, perquè va ser qüestionat com a marit i se li van retreure les seves lliçons de moral quan era capaç de fer una cosa així. Tot va anar a pitjor quan Carrillo, que va ser atacada per l'entorn de Pérez i acusada de ser la responsable dels fets, va decidir parlar. Ho va fer per destapar que flirtejaven des de feia molt de temps i fins i tot que havien arribat a intimar.

Captura del story de Jorge Pérez donant-li un petó a la galta a Alba Carrilo al programa 'Ya es mediodía'
Jorge Pérez ha posat sobre la taula el seu flirteig amb Alba Carrillo | @jorgeperezdiez, Instagram

Jorge es va allunyar temporalment de la televisió, però fa poc hi va tornar. I ara, fins i tot està participant a '¡Vaya vacaciones!', concurs est on s'ha atrevit a parlar del polèmic tema amb Alba Carrillo. Exactament, s'ha sincerat amb alguns companys afirmant: «A vegades, la vida et sacseja». Al que Makoke ha afegit: «Normal, a tu i a tothom. I ens confonem i errem. Som humans».

Davant d'aquestes paraules, Pérez ha respost: «Bé... sí i no. Jo he demanat perdó per la part que es veu, però no pel que es diu que passa, perquè això no és veritat. Sí, he demanat perdó pel mal mediàtic».

D'aquesta manera, ell ha deixat clar que tot allò que Carrillo va explicar de la seva relació i de la trobada íntima és fals. I caldrà veure com reacciona ella, que no té pèls a la llengua. Tant és així que ha arribat a afirmar recentment que el flirteig va ser organitzat per Jorge per tenir protagonisme i continuar a la televisió.

Foto de Jorge Pérez saludant a la premsa mentre camina pel carrer
Jorge Pérez ha rebut missatges criticant-lo pels seus gestos i paraules | Europa Press

Això sí, molts espectadors del reality no han dubtat a fer servir les xarxes socials per atacar-lo a ell per la 'infidelitat' i per aquestes paraules. Ho han fet amb tuits com aquest: «Un home de debò reconeix el que va fer. Aquest paio va de bo i és un 'chulo playa' com molts».

En aquesta mateixa línia trobem: «Quin fàstic em fa», «Aquest home té alguna cosa que fa que no me'l cregui en absolut» i «És postureig. Ha de plorar i netejar la seva imatge, després d'haver fet el 'polv*' de la seva vida amb Alba i a saber amb quantes altres més».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jorge Pérez dedica unes paraules emotives a la seva dona

El guàrdia civil s'ha emocionat molt quan els seus companys li han preguntat si ara era feliç. Entre llàgrimes ha reconegut: «Ara sí. Sempre m'he considerat una persona molt afortunada perquè tinc una dona meravellosa i espectacular i uns fills increïbles. Tinc una dona tan increïble...».

Jorge ha admès, en relació amb el flirteig que va tenir amb Alba, que «no imagines el mal que Alícia ha patit. No en tens ni idea».

Així mateix, ha confessat que «per mi ha estat un any complicat, però ara em trobo molt bé. Estar aquí m'ha servit per adonar-me de totes les coses importants que tinc a la meva vida. Tinc moltes ganes de veure la meva dona, per compartir molt de temps amb ella i amb els meus nens, per estimar-los».