Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Jorge Pérez

Jorge Pérez s'assabenta que no és l'únic: la seva xicota ho sap tot

Jorge Pérez se suma a la llista d'Alba

Jorge Pérez segueix negant que entre ell i Alba Carrillo hi hagués hagut alguna cosa més que el coqueteig que s'ha demostrat als vídeos. L'exguardia civil està intentant apaivagar la polèmica, però la model es nega a fer un pas enrere. Segons ella, «la tensió sexual està resolta», donant així a entendre que van culminar el que va començar a la festa.

El guanyador de Supervivientes 2020 va perdent defensors a mesura que van sortint a la llum noves dades, però encara compta amb suports. Com el de Canales Rivera, que sap molt bé pel que deu estar passant Jorge. Ell també va caure en la temptació de Carrillo i el seu posicionament a favor del col·laborador ha fet que se sàpiga tota la veritat de la seva història.

Jorge Pérez, un més a la llista d'Alba

Jorge Pérez es troba entre l'espasa i la paret després de sortir a la llum que aquella nit va culminar el tonteig amb Alba. Tots dos es van trobar a casa de Marta López on, segons sembla, van donar curs a la seva passió.

Ha estat la pròpia model qui ha desvetllat els fets, aprofitant l'ocasió per confessar una altra de les seves conquestes. Fa un any, Canales Rivera va ser enxampat tontejant amb Carrillo just quan el torero havia tornat amb la seva nòvia. Tots dos van mantenir que la cosa va acabar aquí i que mai més no s'havien tornat a veure.

Primer pla de José Antonio Canales Rivera
Canales surt en defensa de Jorge Pérez i confirma que a ell li va passar el mateix | GTRES

Tot i això, veure que Rivera es posicionava al costat de Jorge afirmant que a ell li va passar el mateix, no li ha agradat a Alba. Tant és així que ha decidit estirar la manta i revelar que després d'aquella enxampada, es van tornar a veure. «Estant amb l'altra ens vam tornar a ficar al llit, et desmunto amb la de Toledo, cosa que ens has explicat de la dona que tant estimes», deia molesta.

La col·laboradora no vol que Canales parli d'ella i encara menys que negui que entre ella i Jorge hi va haver més que un tonteig. Així les coses, va insistir a carregar contra ell repetint que «ens vam tornar a embolicar estant amb la seva nòvia».

Imatge de Jorge Pérez.
Jorge Pérez confessa com està després de perdre un ésser estimat. | Mediaset

«Si estaves tan enamorat què feies ficant-te al llit amb mi? Em vas plorar i et vaig dir compra't un altre pijama», sentenciava a càmera. Per la seva banda, Canales segueix negant que li hagués estat infidel a la seva parella afirmant que ho pot demostrar i «coneixent-la no em sorprèn el personatge».

Jorge Pérez, víctima o botxí?

La imatge de Jorge Pérez ha anat evolucionant des que dissabte passat tot sortís a la llum. Destrossat i entre llàgrimes, es va penedir del tonteig amb Alba i va reconèixer que no hauria de fer mai seguit amb el joc.

Tot i això, amb el pas dels dies, les noves informacions aportades per Carrillo deixen l'exguardia civil en molt mal lloc. Sembla que la va anar a buscar per rematar la nit demostrant que, en cap moment, es va plantejar no sucumbir a la temptació.

Jorgé Perez, seriós, amb una platja de fons.
Jorge Pérez també va caure a les xarxes de la model com el torero | Instagram

En les seves intervencions, continua negant i la reacció d'Alba recorda molt a la que va tenir al seu dia amb Canales. Per això molts pensen que ha estat un pla de la model, el mateix que fa un any va tenir amb el torero. «Pobrets, tots sou víctimes de la serp amb la poma, sóc la temptació», deia.

La indignació d'Alba al tornar-se a sentir negada no té límits i està disposada a deixar Jorge i Canales en evidència. Especialment al torero, a qui se la té jurada. «Però què es creu?! Ha de defensar els infidels, ens ha fotut!, com tornis a parlar de mi et desmunto el xiringuito», l'amenaçava.

Aquestes noves declaracions de Carrillo sumen una nova víctima: la núvia de Canales. Isabel Márquez reviu el malson amb el nòvio i podria portar greus conseqüències a la parella.