L'actor Jorge Sanz en la 8a edició dels premis Feroz a Madrid el dimarts 02 de març de 2021

Jorge Sanz serà avi: de morir la mare del seu fill a tenir un net als seus 52 anys

Marta, la seva filla gran, està embarassada del seu primer fill

Jorge Sanz ha anunciat una de les notícies més boniques de la seva vida, i és que es convertirà en avi per primera vegada. Tal com ha confirmat en exclusiva la revista '¡Hola!', la filla gran de l'actor, Marta, està embarassada del seu primer fill.

La jove de trenta anys donarà la benvinguda en uns mesos a una nena que dirà Vega, fruit de la relació amb la seva parella, Manu. Una cosa que té a Jorge d'allò més il·lusionat. «Ara comença l'etapa més bonica de la meva vida», ha confessat.

I és que la pròpia història d'amor entre l'actor i la mare de la seva filla és d'allò més peculiar. «Era 1990 i jo estava a Astúries rodant la sèrie 'Los jinetes del alba'. Em vaig enamorar de la seva mare, Isabel».

«Tenim els mateixos gustos musicals i tot va començar perquè em deixava posar música al seu bar. Vam tenir una relació breu. Ella es va quedar embarassada i va decidir tenir el nadó sola. Vaig acabar la pel·lícula i me'n vaig anar», relatava fa temps.

Tot i que Sanz va trigar anys a conèixer a la seva primogènita, mai es va oblidar d'ella, i fins i tot va viure amb gran nerviosisme el moment de la retrobada. «Vaig estar mesos escrivint en una llibreta què volia dir-li. El dia que va complir divuit anys li vaig trucar», reconeixia.

«Ens retrobem. Als tres mesos ja estava vivint amb mi a Madrid. M'estima amb bogeria i jo l'estimo amb bogeria», comentava sobre la gran relació que comparteixen.

La preciosa i desconeguda família de Jorge Sanz

L'intèrpret, que travessa també un gran moment professional, té dos fills: Merlín, de divuit anys, fruit de la seva relació amb l'actriu Paloma Gómez, que lamentablement moria fa dos anys.

«Avui te n'has anat, però em vas donar el millor regal de la meva vida. Fins sempre, Palomita», eren les precioses paraules que li dedicava Sanz a tall de comiat.

Segons sembla, el jove ha heretat la passió dels seus pares pel cinema. No obstant això, Jorge no té por a l'hora de reconèixer que li hauria agradat que es dediqués a una altra professió.

«De qualsevol manera, és un actor boníssim, millor que jo», ha assenyalat en més d'una ocasió. A més, Merlín s'ha convertit en un exemple de lluita contra la malaltia que pateix, fibrosi quística. Un trastorn al qual el seu pare s'ha esforçat per donar visibilitat. De fet, en més d'una ocasió ha denunciat que li havien denegat l'accés al tractament «per no existir un acord entre les farmacèutiques i la sanitat pública».

El petit de la família es diu Lope, té sis anys, i és fruit de la seva relació amb la seva actual parella, la xef Aurelie Domingues. «Tinc una família collonuda i soc un privilegiat; la meva família, els meus fills, m'han fet madurar», presumia l'actor d'allò més orgullós.

Lope s'ha convertit en l'alegria de la casa des de la seva arribada, i malgrat la diferència d'edat amb els seus germans, sembla portar-se a la perfecció amb ells.

«Per descomptat tinc més arrugues que fa anys i algun que altre cabell blanc, però em sento més feliç que mai amb la meva vida, la meva família i la meva feina».

La família nombrosa es va completar amb un quart membre, un nen que va apadrinar a través de la Fundació Natzaret. Una ONG que ofereix una vida millor a aquells nens i nenes que procedeixen de llars desestructurades.

«Cada dia ens enviem missatges, diverses vegades a la setmana parlem per telèfon i ens veiem quan és possible, sobretot quan vinc a Mallorca amb la meva família», destacava l'actor. I ara que està a punt de convertir-se en avi, la felicitat de Jorge no ha fet més que créixer.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.