IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

Jorge Sanz, enfonsat en recordar la malaltia del seu fill

«Desgraciadament, un dels meus quatre fills té una malaltia molt greu, la fibrosi quística», ha comentat

Jorge Sanz, enfonsat amb la malaltia del seu fill
Jorge Sanz, enfonsat amb la malaltia del seu fill | CatalunyaDiari.cat

Jorge Sanz travessa un moment emocional d'allò més complicat. L’actor, convidat al programa de Telecinco 'Viva la vida’, ha volgut trencar el silenci sobre la malaltia del seu fill en comentar: «Desgraciadament, un dels meus quatre fills té una malaltia molt greu, la fibrosi quística». El mateix Sanz, en aquesta línia, va mostrar-se mostrar-se molt preocupat en explicar que la malaltia esmentada afectava «el pàncrees, els pulmons, el fetge, els testicles…tots els òrgans que produeixen la mucosa».

Sánz, agraït amb la sanitat

Jorge Sanz, en aquesta mateixa línia, ha dedicat unes paraules d’agraïment i orgull a la sanitat espanyola: «Hi ha uns medicaments fabulosos que estan donant amb la tecla per curar aquesta malaltia». I, així mateix, va afegir: «Jo sé que les farmacèutiques han de guanyar diners, tenim una sanitat pública meravellosa, però s’han de posar d’acord les dues, perquè ja han rebutjat dues vegades aquest medicament».

Jorge Sanz visita viva la vida
Jorge Sanz, a 'Viva la vida' | TELECINCO

Així mateix, va aprofitar per demanar al govern espanyol més implicació amb la sanitat espanyola, dedicant-hi més recursos, ja que en els últims temps ha sofert l’abandó de l’administració.

L'actor, molt implicat en accions socials

L’actor ha estat molt prolífic a les xarxes socials des del diagnòstic del seu fill, comprometent-se a la difusió d’aquesta malaltia. L’última acció a les xarxes socials en la que està contribuint és coneguda amb el hashtag #inflaunglobo.

Una campanya que pretén visibilitzar al col·lectiu que pateix la fibrosi quística i donar a conèixer aquesta malaltia. Tal com ha explicat l’actor, només es necessita un globus i les xarxes socials. Per això mateix, doncsm Sanz va tancar la seva intervenció al programa de Telecinco en assegurar que participaria, el proper 28 de febrer, en la  12ª edició del Dia de les malalties minoritàries.                                   

Jorge Sanz
Jorge Sanz mostrant la campanya | TELECINCO

 


Comentaris

envia el comentari