Primer pla José Antonio Avilés

José Antonio Avilés compleix els pitjors presagis d'Emma García a la seva nova feina

Avilés debuta a 'Sálvame' i tots es fixen en un menyspreu del cordovès

José Antonio Avilés és un dels col·laboradors més mediàtics i incendiaris de la televisió. El tertulià de Telecinco ha mostrat en els quatre anys en què ha col·laborat a Viva la vida que és un home que té molta cara. I que imposa cert respecte quan és en un plató de televisió.

La veritat és que José Antonio Avilés esperava que la seva carrera com a col·laborador de Viva la vida s'allargués en el temps molt més del que finalment ha passat.

El programa presentat per Emma García va tancar de manera inesperada les portes el 24 de juliol. Tot va ser després que els caps de Telecinco consideressin que les tardes del cap de setmana s'havien de renovar. Li van donar l'oportunitat a un nou espai, Ya es verano, presentat per Frank Blanco, Verónica Dulanto i Marta González Novo.

José Antonio Avilés torna a la televisió imposant la seva llei

Així doncs, molts dels col·laboradors que estaven treballant en l'extint format han hagut de posar-se les piles i buscar feina per recol·locar-se en altres programes de la cadena. Per exemple, Isabel Rábago va aterrar a Ya es mediodía i María Verdoy és la nova presentadora de l'esmentat programa fins que torni Joaquín Prat.

Foto de José Antonio Avilés.
José Antonio Avilés al plató de 'Sálvame' en el seu primer dia com a col·laborador del programa. | Instagram

Pel que fa al col·laborador José Antonio Avilés, aquest ha estat unes setmanes fora de joc. Això sí, fa uns dies el vèiem entrar per via telefònica a Sálvame. Ho feia amb un padrí de luxe, Kiko Matamoros.

En aquell moment, alguns posaven sobre la taula que Avilés tornaria a trepitjar un plató de televisió en molt poc de temps. Aquest dimecres hem assistit a la seva tornada a TelecincoSálvame tenia una sorpresa preparada per a tots els seus espectadors: la tornada del jove, cosa que ha deixat molt descol·locats els tertulians del programa.

La polèmica entrada a la seva nova etapa televisiva

Avilés ha entrat a plató ficat en una gran caixa i, durant la tarda, s'han anat donant pistes que conduïen de manera inevitable el col·laborador cordovès. Així, una vegada que s'ha resolt l'enigma, José Antonio Avilés, al principi una mica tímid a l'hora de saludar els col·laboradors, ha posat una condició al programa.

No parlarà de la seva vida personal. La veritat és que, segons aquest, ell no ha arribat a Sálvame per comentar la seva vida. Ha fitxat per donar informació sucosa dels famosos amb què es relaciona millor, com ara Ana María Aldón.

La veritat és que li han preguntat per la seva carrera de Periodisme i el centre on està estudiant aquests estudis. Una cosa a la qual no ha respost Avilés i ha provocat certa confusió al plató.

«Vinc a mirar endavant i a arreglar els problemes»

A partir d'aquell moment, José Antonio Avilés ha fet un discurs amb què ha aclarit els seus objectius en aquesta nova etapa a Sálvame. «S'ha dit de mi que vinc a incendiar i l'única cosa amb què puc incendiar és amb informació», ha expressat el tertulià sobre com vol treballar al programa.

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés és un dels tertulians més polèmics de la televisió. | Telecinco

Alhora, ha arribat en to de pau perquè ha exposat que «vinc a mirar endavant i a arreglar els problemes. I demanar disculpes amb qui vulgui asseure's a parlar. Vinc a començar de zero».

Després del retrobament amb els seus nous companys, Avilés s'ha assegut a la taula habitual de col·laboradors i ha començat a agafar protagonisme. Cosa que sempre li ha agradat quan trepitja un plató.