Avilés hauria estafat una familiar de Rocío Flores

El col·laborador hauria enganyat algú del cercle íntim de la qual ha estat la seva amiga a l'illa

José Antonio Avilés plorant en directe a 'Viva la vida'
Avilés hauria estafat una familiar de Rocío Flores | Telecinco

José Antonio Avilés cada vegada ho té més difícil per sortir del pou, i és que a la llista de suposats estafats se li suma una altra persona molt important que podria acabar d'enfonsar al concursant de 'Supervivientes'.

L'estada d'Avilés en el 'reality' ha provocat les confessions de múltiples testimonis que afirmen que el col·laborador és un mentider i un estafador. Moltes són les martingales que es coneixen, però ara s'està començant a saber tota la veritat i això no beneficia gens al col·laborador de 'Viva la vida'.

José Antonio Avilés encara es troba a Hondures, ja que pel coronavirus els expulsats han de tornar a Espanya de tres en tres. Quan arribi s'enfrontarà a nombrosos fronts oberts, però és ara quan li ha sortit un de nou que ningú esperava.

Estafa algú de l'entorn de Rocío Flores

El col·laborador s'ha acostat molt a Rocío Flores durant el concurs i molts han dubtat de l'interès del suposat periodista per sostreure informació a la filla de Rocío Carrasco. La veritat és que acaba de sortir a la llum José Antonio Avilés ha estafat algú de l'entorn de Rocío Flores.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Rocio Flors (@rotrece) el

«Quan arribi a Espanya i a 'Viva la Vida', que ha estat l'únic lloc en el qual m'han defensat, desgranaré tot i diré això és veritat, això és mentida», deia José Antonio Avilés a Jordi González a 'Supervivientes'.

Glòria Camila confessa els enganys d'Avilés

L'ex concursant del 'reality' ara també s'haurà d'enfrontar a Gloria Camila, la persona de l'entorn de Rocío Flores a la qual presumptament també hauria estafat. «Em vestia per als debats de 'Supervivientes'. És que ... Saps què passa? Que tampoc em va veure bon rotllo», ha explicat la filla de José Ortega Cano a Sálvame deixant caure que el tema no fluïa entre ells i no es va allargar molt.

Gloria Camila ha explicat el que José Antonio Avilés els deia per no pagar-los la promoció d'aquestes peces en programes de màxima audiència i prime time, com aquest cas les gales de Supervivientes. «Que si les marques ja no ho pagaven, només li pagaven a ell perquè ell sí que cobra ... Total, rotllo. I jo ja li vaig dir que ho deixés i així amb tot», ha explicat deixant clar que va tallar tota relació professional amb ell.

José Antonio Avilés ha actuat d'una manera molt bruta amb l'entorn de Rocío Flores, a la qual considera una de les seves millors amigues de 'Supervivientes'. Veurem què opina la jove un cop surti de l'illa i s'assabenti de tots els draps bruts de què ha estat el seu amic al 'reality', tot i que ja han tingut els seus més i els seus menys.

Ylenia Padilla també ha estat afectada

No és l'única col·laboradora que ha estafat, ja que Ylenia Padilla també s'ha sentit enganyada. «Em sento estafada. Jo m'he posat roba, l'he publicitat, i ara m'assabento que ell ho ha cobrat per darrere», va expressar Ylenia a 'Sálvame'


Comentaris

envia el comentari