Primer pla José Antonio Avilés

José Antonio Avilés rep el pitjor diagnòstic: «És greu»

José Antonio Avilés ha rebut una notícia preocupant

José Antonio Avilés ha viscut el pitjor disgust de salut, cosa que no s'esperava i que l'ha agafat totalment per sorpresa. Així ho confessava el col·laborador aquest mateix cap de setmana, i és que després de sotmetre's a un test d'intel·ligència a Sálvame, els metges li confirmaven que havien descobert una cosa estranya.

«No he explicat res a ningú. Els directors de Sálvame sí que ho saben perquè quan m'ho confirma el metge parlo amb la direcció», explicava als seus companys.

Imatge de José Antonio Avilés al programa 'Sábado Deluxe'
José Antonio Avilés travessa un complicat problema de salut | Telecinco

«Un mes després de fer-me el test d'intel·ligència, els directors em truquen per comentar-se que la psicòloga volia parlar amb mi per un tema de salut», revelava. I és que després d'analitzar-ne els resultats, la psicòloga temia que pogués tractar-se d'una cosa força greu.

«Després d'analitzar l'informe i els resultats de la seva memòria verbal tan baixa i diferent dels altres, vaig consultar als companys neuropsiquiatres», assegurava. «Hi havia possibilitat que pogués ser una cosa greu», va desvelar.

D'aquesta manera, i força espantat amb el diagnòstic, Avilés es posava en el pitjor i fins i tot arribava a pensar que es podia tractar d'un tumor.

José Antonio Avilés amb la seva advocada a les portes del jutjat
José Antonio Avilés va ser informat sobre què li podia passar | Europa Press

«Tenia por que fos un tumor. Ho van descartar i van dir que eren aquestes taques molt petites, que pateix molta gent, però que no ho saben perquè no es fan aquesta prova», sostenia el col·laborador.

«M'han dit que puc fer vida normal i que això és una cosa que té molta gent, però que he de controlar l'estrès», informava. D'aquesta manera, José Antonio va confirmar que havia patit un microinfart cerebral. Cosa que, per sort, es quedava en un simple ensurt.

José Antonio Avilés plorant
José Antonio Avilés ha de viure amb més calma | GTRES

Tot i això, el col·laborador és molt conscient que ha de cuidar molt més la seva salut a partir d'ara i sobretot les situacions d'estrès. De fet, Avilés té una clara sospita sobre l'incident que el va poder desencadenar. I tot es remuntaria a una de les pitjors èpoques de la seva vida, quan saltava l'escàndol de totes les mentides que havia explicat durant el seu pas per Supervivientes.

José Antonio Avilés dona una notícia preocupant sobre la seva salut

Desesperat per guanyar rellevància i aclaparat pels problemes econòmics, Avilés no dubtava a inventar-se una vida completament diferent. De fet, arribava a mentir sobre temes tan seriosos com la mort de la seva àvia o els seus estudis, ja que ni tan sols tenia la carrera de Periodisme. Una cosa de la qual actualment no se sent gens orgullós i que li generava molts problemes amb la seva família.

Fotomuntatge d'Antonio Pavón i José Antonio Avilés a 'Supervivientes'
José Antonio Avilés va arribar a dir moltes mentides | Mediaset

«Una nit em vaig aixecar amb un dolor en un ull molt fort, tensió alta i ganes de vomitar. Vaig anar al metge i em va dir que es podria deure a l'estrès», recorda el col·laborador.

«Després de la prova d'ara, els metges m'han comentat que es va poder produir aquell dia perfectament, però que ara és complicat saber-ho», va dir. Sembla que, en veure que les seves mentides anaven quedant al descobert,  tot aquest estrès el van portar a posar en perill la seva vida.

Imatge de José Antonio Avilés participant a 'Supervivientes'
José Antonio Avilés podria haver patit un microinfart | Mediaset

«He estat un mentider patològic. L'únic responsable de tots els escàndols que hi ha hagut a la meva vida soc jo», reconeixia fa un temps. «No ho puc negar ni culpar ningú de tenir la vida de merda que he portat», reconeixia.

A més a més, parlava sobre les addiccions que va poder tenir a la seva joventut. «No et sé dir si el meu consum va ser preocupant o no, però em va portar a necessitar generar diners», va confessar.

En assabentar-se de la delicada situació que travessa el seu fill, la mare de José Antonio Avilés també decidia intervenir per explicar com havia rebut aquesta notícia.

«Em vaig assabentar ahir. El meu fill té la seva vida, el seu món i el seu espai, li dono el que ell demana», assenyalava Carmen, que ja ha donat la cara pel seu fill diverses vegades.

«Em preocupo com a mare, però és una persona adulta i puc estar tranquil·la quan el meu fill no m'està posant en alerta», concloïa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp