José Bono revela que la família no sap com informar el fill de Carme Chacón de la seva mort

«El nen encara no està informat del que ha passat i li estan dient», explicava
 
 

Carme Chacón va morir diumenge, 9 d'abril, als 46 anys a causa d'una malaltia cardíaca que patia des de feia molts anys. Després de la seva defunció, molta gent ha volgut dedicar unes paraules de suport a la família. Segons el portal 'ESdiario', l'expresident de Castella-la Manxa, José Bono, va fer unes declaracions al programa ‘Las mañanas de Cuatro' revelant un dramàtic titular en relació amb el fill de Chacón i Barroso. «Dol tant que les paraules es tornen maldestres per expressar el que sentim», va començar dient Bono, donant les seves mostres de condol.

Però durant la seva intervenció, Bono va expressar com de complicat resultava haver de dir-li al fill de la socialista que ja no veuria més la seva mare, deixant entreveure que els familiars encara no havien trobat la manera d'explicar el que li havia passat a Miquel, de 9 anys. «Estem consternats, totes les persones valen igual, però amb l'edat i les circumstàncies de la mort, el nen encara no està informat del que ha passat i li estan dient, és alguna cosa que ens omple de tristesa i dolor», continuava explicant José Bono, al moment que llançava aquesta dura notícia.

 

Després d'adonar-se del tipus d'informació que havia revelat en directe, Bono va afegir: «Bé, em deien fa una estona que li estaven dient. No voldria fabricar una notícia, només vull traslladar el sentiment. La meva mare va morir quan jo era petit i recordo el trauma quan m'ho deien i per això m'he fixat en aquesta circumstància. És un nen petit i és una tasca que fa que s'enfonsi fins i tot els que tenen els ànims més llançats». La intervenció de l'exministre de Defensa va continuar describint la gran persona que va ser Carme Chacón.