IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Enrique Abuín 'El Chicle' rep la visita a la presó de la seva dona Rosario i la seva filla

'El Chicle' es troba en règim d'aïllament a la presó d'A Lama en una cel·la de vidre a la infermeria

Imagen de Rosario junto a 'el Chicle'.
Imatge de Rosario Rodríguez, al costat del seu marit José Enrique Abuín 'El Chicle'| Cedida

El passat 29 de desembre, José Enrique Abuín, àlies 'El Chicle' va ser detingut per la desaparició i l'assassinat de Diana Quer. Des de llavors, la investigació ha fet un gir completament radical. Es va trobar el cadàver de la desapareguda, es va revelar el possible motiu de la seva mort i, a més, es va empresonar a l'autor confés.

Des d'aquest dia, 'El Chicle' està sol en una cel·la d'aïllament i només s'ha trobat amb els seus advocats a les dependències policials. Fins aquest cap de setmana, quan després de diverses setmanes, la seva dona, Rosario Rodríguez, ha acudit a visitar-lo a la presó d'A Lama, a Pontevedra.

L'autor de la mort de Diana Quer havia demanat via telefònica que la seva dona el visités i finalment ha estat així. Ahir dissabte es va presentar al centre penitenciari, acompanyada, a més, de la filla. Van arribar al voltant de les 15.00 hores del dissabte 20 de gener amb una gran bossa en la qual molt probablement portava roba, segons el mitjà local 'L'Opinió de La Corunya'.

La seva dona ha estat la primera visita, però no la més important

Aquesta ha estat la primera visita dels familiars de 'El Chicle' des del seu empresonament, encara que ha acudit la dona perquè la mare de l'assassí de Diana Quer s'ha negat a fer-ho. José Enrique va demanar que la primera persona que anés a visitar-lo fos la seva mare, però com ella ja va manifestar públicament, no ho faria: «Ni ho vaig anar, no hi vaig, ni aniré a veure-ho. El meu fill és un monstre».

Per la seva banda, la visita de Rosario i la seva filla ha estat relativament tranquil·la. Encara que de moment no ha transcendit el veritable motiu o motivació que ha portat a la dona de l'assassí confés a realitzar aquesta visita. No està clar si ha anat per mostrar el seu suport o si finalment s'ha posicionat en contra seva, igual que han fet la resta de la seva família després que sortís a la llum el delicte.

Imagen de la detención de 'El Chicle'
Imatge de la detenció de 'El Chicle' | Cedida

 

Solitud a la presó acompanyada d'insults i amenaces

'El Chicle' es troba en règim d'aïllament a la presó d'A Lama —després de ser traslladat des de la de Teixeiro—, en una cel·la de vidre a la infermeria, i vigilat per evitar que s'autolesioni, i també perquè no pugui patir agressions dels altres interns. Perduren els insults i amenaces dels presos, i això ha provocat que ni els funcionaris de la presó cedeixin davant la petició de sortir al pati de José Enrique.

De moment, no s'espera que hagi de ser traslladat a una altra cel·la, almenys fins que no se celebri el judici. Encara passarà un llarg temps en aïllament, ja que actualment encara es desconeix el procediment judicial del cas, si serà de forma ordinària o amb un jurat popular.


Comentaris

envia el comentari