Primer pla de Chabeli Navarro amb rostre seriós al plató de 'Fiesta'

José, ex de Chabeli Navarro, trenca el seu silenci i ataca la seva exparella

L'exparella de Chabeli Navarro ha decidit parlar i desmuntar completament la versió de la sevillana

Chabeli Navarro és la dona del moment, d'això no hi ha cap dubte. La sevillana va reaparèixer dissabte passat al plató de 'Fiesta de verano' per respondre al comunicat de Bertín Osborne. Tot i això, Chabeli també es va aventurar a parlar sobre la seva exparella, José.

Ara, José, l'ex de Chabeli Navarro, ha trencat el silenci i s'ha pronunciat sobre el testimoni de la sevillana. 'Fiesta de verano' començava la tarda del dissabte la seva emissió amb les declaracions incendiàries de José, que no han deixat indiferent cap col·laborador del programa.

La versió de Chabeli Navarro, desmuntada per la seva exparella

Dissabte a la tarda, el programa 'Fiesta de verano' va arrencar de la manera més inesperada. Els presentadors asseguraven que tenies unes declaracions incendiàries de José, l'ex de Chabeli Navarro, on es desmuntava la versió dels fets que havia donat Navarro.

Unes paraules que ajudarien a llançar una mica de llum sobre el que realment va passar entre ella i Bertín quan li va comunicar que estava embarassada.

Captura del moment en què 'Fiesta' confessa que l'ex de Chabeli Navarro li declara la guerra al programa del dia 30 de juliol de 2023
José, ex de Chabeli Navarro, trenca el seu silenci a 'Fiesta de verano' | Telecinco

«El testimoni és importantíssim perquè aclareix si Chabeli tenia dubtes sobre qui podria ser el pare», afirmava Aurelio Manzano.

Segons havia assegurat Chabeli, ella va trucar a la seva exparella, ja que Bertín Osborne l'havia fet dubtar sobre la paternitat del nadó que esperava. «Vaig trucar a José perquè Bertín em va fer dubtar. Ell té la seva vida normal i corrent i parella, i no hi té res a veure», assegurava Chabeli en la seva última intervenció.

Tot i que a la sevillana li va costar reconèixer que aquesta trucada existís, finalment, durant dissabte passat, ho va afirmar. «Sí, va existir aquesta trucada, però perquè se'm va posar en dubte la paternitat de Bertín», assegurava.

El programa 'Fiesta de verano' es va poder posar en contacte amb José i aquest els va fer arribar una sèrie de declaracions molt dures contra Chabeli. Tal com va revelar el programa, José titlla Chabeli de ser «el pitjor error de la meva vida».

Però, a més, quan li va comentar que podia estar embarassada d'ell, José li va deixar molt clara la seva postura. «Si és el meu fill, el vull només per a mi», va afirmar al programa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'exadvocada de Chabeli també carrega contra ella

Però, aquest no és l'únic front obert que ara mateix té Chabeli Navarro. Després del seu pas pel plató de 'Fiesta de verano', Teresa Bueyes, exadvocada de Chabeli, va decidir pronunciar-se a través d'un comunicat després d'assegurar que «havia estat mal assessorada».

Primer pla de Chabeli Navarro amb rostre neutre
L'exadvocada de Chabeli, Teresa Bueyes, anuncia mesures legals contra ella | @chabelinavarro, instagram

Ara, Bueyes ha decidit emetre un comunicat on assegura que s'han iniciat accions legals.

«La Sra. Navarro va atorgar un poder voluntàriament a favor d'aquesta lletrada. No ha impugnat cap dels actes notarials durant dos anys, sent en aquests moments que recobra popularitat informativa quan argüeix informacions falses», diu el comunicat.

«Norberto (Bertín) Osborne ha reconegut que va donar a la Sra. Navarro determinades quantitats econòmiques complint les pretensions econòmiques», continua l'escrit.

Segons explica el comunicat, l'exadvocada de Chabeli Navarro ha emprès accions judicials. «Nego contundent i rotundament la realitat de les afirmacions encaminades a destruir el dret a l'honor i dignitat personal i professional. Per això, s'ha iniciat la interposició d'accions judicials».