ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

José Fernando no té permís per sortir del psiquiàtric aquest Nadal

Els seus familiars han pogut entrar al centre per passar les festes al seu costat

José Fernando se encuentra ingresado en un centro psiquiátrico de Madrid desde hace un año y medio por sus adicciones
José Fernando està ingressat en un centre psiquiàtric de Madrid i no ha pogut sortir per Nadal | CatalunyaDiari.cat

Per la família d'Ortega Cano no ha estat un Nadal ideal. José Fernando, de 25 anys, continua ingressat en el centre psiquiàtric San Juan de Dios de Ciempozuelos, a Madrid, on hi és des de fa un any i mig. En general, el jove ha pogut gaudir d'altres permisos per sortir, però per aquestes dates tan assenyalades no ha estat així. Els metges van decidir que això seria el millor pel fill de Rocío Jurado, d'aquesta manera no s'ha interromput el tractament al qual està sotmès per les seves addiccions.

Un dia amb una rutina diferent

Tanmateix, segons ha compartit 'La Coctelera', José Fernando sí que va poder rebre visites. Així doncs, el seu pare, José Ortega Cano, i la seva germana, Gloria Camilia, juntament amb el  cunyat del torero, Aniceto, van anar a l'hospital psiquiàtric per passar les festes nadalenques amb ell. D'aquesta manera per uns dies va variar la rutina del jove i va poder gaudir d'un menú especial per Nadal i activitats diferents de les habituals. 

  • Més notícies relacionades: José Ortega Cano reconeix que el seu fill, José Fernando, «necessita ajuda».
Imagen de archivo de José Fernando y Ortega Cano entrando en el centro psiquiátrico.
Ortega Cano acompanya el seu fill en tots els permisos que pot gaudir | CatalunyaDiari.cat

 

Pel que fa a la Nit de Cap d'Any i Any Nou, José Fernando tampoc podrà sortir i els haurà de passar dins del psiquiàtric. Els seus metges i psicòlegs tampoc li han donat permís per aquests dos dies i el jove haurà de menjar-se el raïm al costat dels seus companys del centre. La seva família, segons ha indicat 'Jaleos', espera que pel 2019 el jove pugui gaudir d'algun permís quan així ho requereixin.

Permisos especials el 2017 i el 2018

Tot i que per aquestes festes José Fernando no ha pogut sortir del psiquiàtric, el passat any 2017 sí que va poder gaudir del Nadal al costat de la seva família. Aquest 2018, però, el jove també va tenir una altra oportunitat per sortir del centre i va ser l'última vegada que va ser vist en públic. Va ser al juny, coincidint amb el bateig de la seva filla que va tenir amb María de la Rosada Ortega Rodríguez, coneguda com a Michu, i en aquesta ocasió no va fer cap mena declaració.

  • Més notícies relacionades: Gloria Camila participarà a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'.

Comentaris

envia el comentari