José Fernando Ortega

José Fernando Ortega sap que l'amenaça és real i està disposat anar a la presó

El fill d'Ortega Cano està molt preocupat pel que passa amb el pare

Ortega Cano travessa un dels moments més complicats de la seva vida, envoltat de mil polèmiques i a punt del divorci amb Ana María Aldón. El torero té tants fronts oberts que no sap ni per on començar, encara que sembla que ja ha decidit prendre mesures contra tots aquells que busquen enfonsar-lo.

La primera a la llista dels seus enemics és ni més ni menys que Rociíto, que acaba d'acusar-lo obertament d'haver maltractat la seva mare. Els suposats manuscrits de 'la més gran' en què es poden llegir frases tan impactants com «són les vuit del matí i José ja m'ha donat la primera bufetada» no deixen en gaire bon lloc el pare de Gloria Camila. Tot i això, sap que pot comptar en tot moment amb el suport dels seus fills, que confien en la seva innocència.

Per la seva banda, no sabem com haurà encaixat tot el que ha passat José Fernando, que segueix internat al centre San Juan de Dios. Segurament, el jove està al corrent de tot i deu tenir moltes ganes de sortir per fer costat al seu pare, ara que ho està passant tan malament.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando Ortega tem les conseqüències de la situació | EUROPA PRESS

I és que les acusacions de Carrasco resultaven molt impactants. «Ell sap que no es va portar com s'havia de portar amb ella, que va ser un gos i una mala persona. Ara ha de viure amb això», sentenciava el que va ser marit de 'la més gran'. Per a Rociíto no té sentit que Ortega Cano digui que la seva mare era a l'amor de la seva vida després d'«haver viscut el que he viscut i haver sentit el que he sentit. No vida meva».

José Fernando Ortega, molt preocupat pel que passa a la seva família

L'entorn del torero està molt preocupat per com tota aquesta situació pot afectar la seva salut. Ja ni tan sols tolera les preguntes dels reporters.

No és la primera vegada que el torero explota davant les càmeres i es nota que ha arribat al límit. «Què em deixin tranquil, per favor. Volen fer el favor de marxar del meu costat? Se'n volen anar, per favor? Se'n volen anar? Què em deixin tranquil! Què no vull res!», esclatava fa poc. I no només això, sinó que amenaçava d'anar a la policia per posar fi a l'assetjament que estan patint tant ell com la seva família.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega no pot fer costat al seu pare en aquests moments tan durs | GTRES

No obstant això, pot ser que la imatge del torero hagi quedat entelada per sempre després de sortir a la llum el seu costat més fosc. «Qualsevol indici de defensa cap a Ortega Cano és una ofensa a la societat. Després d'ahir, crec que anomenar 'mestre' a Ortega Cano haurem de començar a deixar-ho de banda», comentaven.

A més, posen en dubte que realment tingui intenció de denunciar quan les proves poden jugar en la seva contra. «Però, on és la policia? Perquè quan es capgira sembla que la comissaria és al costat, que potser el que hi ha és una ferreteria», assenyalen sobre les seves veritables intencions.

L'entorn més proper al torero també considera que abans que prendre mesures legals hauria de donar la cara públicament i oferir la seva pròpia versió.

Fa uns dies, l'advocat de la família ja optava per emetre un comunicat en nom seu per calmar els ànims. «Ens reservem les accions legals que siguin necessàries», advertia. A parer seu, «l'únic afany d'aquestes declaracions és sembrar la confusió en perjudici dels interessos del nostre client».