José Fernando Ortega

José Fernando Ortega anuncia que torna a casa en descobrir que s'ha acabat

José Fernando Ortega és conscient que el matrimoni està a punt de separar-se

José Fernando Ortega sap que la situació de la seva família, i més concretament, la del matrimoni format pel seu pare i per Ana María Aldón, és a punt de trencar-se. El jove, que continua internat en un centre psiquiàtric de Ciempozuelos des de fa un temps, està desitjant sortir-ne. Vol que li permetin tornar amb la seva família a Fuente del Fresno per conèixer la veritable realitat d'una crisi matrimonial que s'ha allargat massa.

La veritat és que Ortega Cano i la seva dona segueixen passant les setmanes evitant-se. Últimament, poques vegades han coincidit, sigui a Madrid o a l'àtic que té el matrimoni a Costa Ballena. Certament, les darreres notícies que han sortit a la llum sobre el matrimoni afirmen que la distància emocional que hi ha entre ells també és física.

José Fernando Ortega veu imminent el final del matrimoni del seu pare

L'excol·laboradora de Viva la vida va deixar dimarts la casa de Costa Ballena per tornar a Madrid. Alhora, el seu marit deixava el xalet de Fuente del Fresno per anar-se'n a un hotel.

Així doncs, l'encara madrastra de José Fernando Ortega ha arribat a Madrid per complir un compromís professional i sembla que farà una nova entrevista confirmant que se separarà del seu marit.

José Ortega Cano amb el seu fill
Ortega Cano ha preocupat molt el seu fill José Fernando Ortega | EUROPA PRESS

Per la seva banda, el pare de José Fernando Ortega viatjarà demà a França com a apoderat del torero de vedells Álvaro Burdiel. Com és habitual, cadascú viu la seva vida per separat i no tenen pensant ajuntar-se en absolut.

Sálvame informa sobre l'última hora de la crisi entre Ortega Cano i Ana María

La situació és insostenible i a Sálvame han aclarit una mica més aquest tema que fa pensar que la separació és imminent. En aquest cas, ha estat el reporter Kike Calleja qui ha revelat una sucosa informació de que s'ha assabentat personalment i que ha deixat tots bocabadats al plató de Telecinco. Segons Calleja, el torero està «cansat, cremat i fart» d'una situació que ja assumeix que no té marxa enrere.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

«Va marxar a un hotel, va estar prenent alguna cosa sol i va pujar al terrat. Com si no passés res, crec que ho té assumit. Va estar només fent-se fotos amb gent».

Tot i que ha volgut reconduir la situació, els menyspreus de Gloria Camila i  de la resta de la família cap a Aldón han liquidat el matrimoni. «Ana María li ha dit a una persona molt propera que el seu matrimoni està completament trencat. No hi ha solució i no aguanta més».

L´estat de salut d´Ortega Cano preocupa

A més, al programa de Telecinco, Rafa Mora ha volgut recalcar el preocupant estat de salut que pateix el torero després de tots els problemes que h tingut aquests últims mesos.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
Ortega Cano sabia que això acabaria passant | GTRES

«Ana María hauria pres la decisió de separar-se d'ell. Ell té amics a Costa Ballena i ha expressat el que sentia a aquesta gent, a la seva gent de confiança. A mi em fan arribar que Ortega, en algun moment, trenca a plorar», ha explicat Rafa Mora.

«Em fa respecte donar aquesta informació sobre el mestre, perquè sabeu que hi tinc bona relació. Està molt trist, molt desesperat. Ell ho ha fet tot per mantenir Ana María al seu costat, però la realitat és la que és», ha sostingut en directe.

▶️ Nacho Palau llama a Miguel Bosé tras Supervivientes y alucina con la respuesta del cantante

«Segons em comunica l'entorn del pare de José Fernando Ortega, ella necessita temps i els amics estan molt preocupats per l'estat en què es troba el mestre», ha finalitzat Rafa Mora. Així, el tertulià ha posat de manifest que l'estat de salut del torero podria ser com a mínim alarmant.