José Fernando Ortega somrient

José Fernando Ortega confirma la reconciliació més esperada

Ana María Aldón i Gloria Camila s'han retrobat després de temps distanciades

Després de moltes anades i vingudes, sembla que a poc a poc les aigües es van calmant a casa d'Ortega CanoAna María Aldón està a punt d'estrenar la seva nova casa i tant ella com el torero han aconseguit refer la seva vida en temps rècord.

El divorci és imminent, cosa que també alegra les seves respectives famílies. Aldón no va ser mai ben rebuda per l'entorn del seu marit, i són nombroses les ocasions en què li ha retret a la seva fillastra Gloria Camila el seu comportament. No obstant això, la tensa relació entre totes dues podria haver fet un gir de manera sobtada. Després de passar mesos evitant-se l'una a l'altra, tot indica que podrien haver-se retrobat a casa d'Ortega Cano.

Videotrucada de Gloria Camila i José Ortega Cano a 'Pesadilla en el paraíso'
Gloria Camila ho ha passat molt malament pel seu pare | Mediaset

I tot gràcies al petit José María, fill que la parella té en comú i que continuarà sent aquest gran llaç d'unió familiar. Gloria Camila es presentava a casa del seu pare per veure junts el partit de futbol que es disputava entre Espanya i Marroc. I, poques hores després, abandonava el domicili molt tranquil·la, deixant clar que tot havia anat molt bé.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
José Ortega Cano i Ana María Aldón segueixen units pel seu fill | Europa Press

Cal destacar que, de moment, la noia prefereix mantenir-se allunyada dels mitjans i fins i tot emetia un comunicat en què demanava respecte per la seva delicada situació. Però, durant el seu pas pel realityPesadilla en el paraíso, la noia no es tallava a l'hora de deixar clara la seva postura enmig del drama.

«El meu germà petit és molt alt i té tota la cara del meu pare. El meu pare el va intentar portar pel toro, però ell vol ser futbolista», comentava sobre el petit de la família. «Ell diu que es diu José María Ortega Cano junior, el cognom de la mare ni apareix, és tot 'papa, papa, papa».

José Fernando Ortega, sorprès amb la reconciliació que agafa tots per sorpresa

Un comentari davant del qual la germana de José Fernando va rebre moltes crítiques. «Gloria, l'educada, parlant de la família i comentat que el seu germà vol dir-se com el seu pare, com si la mare no existís».

«Em sembla un comentari una mica lleig i amb molta intenció. Veiem que aquesta té molt mala llet i aquest comentari va directament a la dona del seu pare», l'acusaven. «No existeix la mare? La mare va ser qui el va parir, aquí es veu el menyspreu cap a Ana María Aldón i l'explicació de quan vaig dir 'ara entenc Ana María Aldón'».

Ana María Aldón
La comunitat defensa Ana María Aldón dels comentaris de Gloria Camila | TELECINCO

Mentre que, per altra banda, malgrat la seva mala relació, Aldón també sorprenia en parlar bé de la que va ser la seva fillastra. «Si faig una comparació, quan Gloria va començar a ser actriu se li van tirar a sobre i la veien com una usurpadora», assegurava. «Ella va passar d'aquestes crítiques i ho va fer molt molt bé. T'animo que ho segueixis fent perquè si ets aquí és perquè vals».

Unes paraules que deixaven en xoc fins i tot els seus propis companys de Fiesta, que no s'esperaven una declaració com aquesta. «A més d'un cognom té qualitats i per això ha fet el que ha fet. De vegades no cal estudiar res, ella ho porta a dins», lloava a Gloria Camila.

Imatge de Gloria Camila passejant pel carrer
Gloria Camila reapareix després d'un temps allunyada dels mitjans | GTRES

D'aquesta manera, feia entendre que la situació a casa havia millorat i que el que pretenien en tot moment era mantenir la cordialitat i el respecte. «Hem tingut converses, hi ha molta cordialitat, respecte, afecte i un nen preciós», assenyalava Ana María. «No em plantejo fer un pas enrere, cap endavant sempre», afegia molt segura amb la seva decisió.