José Fernando Ortega

José Fernando Ortega descobreix el rumor sobre el seu pare i altres homes

José Fernando Ortega, avergonyit després de saber el que el seu pare volia amagar

José Fernando Ortega no és aliè al que passa fora del centre psiquiàtric on viu des de fa uns anys. Allà es continua recuperant dels nombrosos problemes que ha patit, d'un temps ençà, el fill de Rocío Jurado i Ortega Cano.

José Fernando Ortega entén que la seva família ho està passant malament veient-lo. Però sap que fora del centre les coses encara estan pitjor, segons les informacions que li van arribant.

El jove és conscient que el seu pare està passant per un dels moments més complicats de la seva vida. Això sí, deixant de banda la mort de la seva dona, l'artista més gran d'Espanya, el juny del 2006.

La veritat és que s'està parlant molt del testimoni que va donar dilluns passat una extreballadora de la llar de la casa de La Moraleja de Rocío Jurado i Ortega Cano.

José Fernando Ortega s'assabenta d'una cosa sobre el seu pare i demana ajuda

Parlem de Mili Pineda, que va ser convidada per sorpresa a un episodi d'En el nombre de Rocío, que va comptar també amb la presència de la protagonista de la docusèrie.

Cal assenyalar que l'extreballadora, que coneix molt bé Rociíto i que va estar a casa de Montealto al llarg de 10 anys, va parlar sense embuts. Aquesta va explicar en directe que el torero tractava malament la mare de José Fernando.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Ortega Cano amb el seu fill, José Fernando Ortega. | Europa Press
 

A més, no es va tallar i va revelar que Antonio David la maltractava i que un dia «la va agafar dels cabells i la va arrossegar per terra».

El cert és que el testimoni de Mili Pineda va fer parlar molt i va impactar molt el presentador d'En el nombre de Rocío, Jorge Javier Vázquez. El cas és que aquest no es va recuperar del que havia viscut unes hores abans i va confessar com va ser la seva experiència al plató de Sálvame.

La revelació que provoca l'esfondrament de José Fernando

El presentador català va valorar les paraules de Pineda i el primer que va assegurar és que a Ortega Cano calia deixar de dir-li 'mestre'.

«Dir-li 'mestre' a Ortega Cano és una cosa que haurem de deixar de banda. Haurem de començar a prendre'ns seriosament els fets que s'estan explicant», sentenciava el presentador de Telecinco en directe.

Foto de Rosa Benito i Ortega Cano
José Ortega Cano amb Rosa Benito en una imatge d'arxiu. | Europa Press
 

«S'ha acabat. Cal anomenar les coses pel seu nom i qualsevol indici de defensa cap a Ortega és una ofensa a la societat». Així s'expressava el de Badalona, encara impactat pel que ha sentit aquest dilluns.

Per si no n'hi hagués prou, Jorge Javier ha posat el focus en una altra de les familiars més mediàtiques de Rociíto i li ha enviat un missatge a Rosa Benito.

«Rosa Benito anomenava 'Hortensia' a Ortega Cano»

Parlem d'una dona que mai no ha estat clara, canviant moltes vegades de versió pel que fa al testimoni que ha explicat en aquest últim any la seva neboda Rocío.

«Aquí Rosa Benito anomenava 'Hortensia' a Ortega Cano i als passadissos ens parlava de com es portava amb ella». Recordem que Rosa se'n va anar de l'espai de Mediaset per la porta del darrere i tot per les crítiques del programa contra la seva filla, Chayo Mohedano.

Cal assenyalar que l'any 2020 ja es va explicar al programa de Telecinco que aquest era el sobrenom amb què Rosa anomenava Ortega.

Segons va revelar al seu dia l'exxofer de Rocío Jurado, José María Franco, Rosa li deia així en clara al·lusió a la seva dubtosa orientació sexual.