Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando Ortega explota en descobrir què passarà amb el reality

Gema Aldón es planteja tornar a atacar Ortega Cano i la seva família

Al clan dels Ortega-Mohedano la cosa està pitjor que mai. De moment, Ana María Aldón i Ortega Cano haurien trencat la seva relació, però encara no han arribat a confirmar els detalls, ja que estan centrats a protegir el fill que tenen en comú.

 Però, això sí, les ofertes ja són a la taula i el torero hauria rebut fins i tot 70.000 euros per donar l'exclusiva, cosa que tindria més que preocupada Aldón, que no vol perdre l'oportunitat de ser ella qui anunciï la bomba de l'estiu.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Ortega Cano amb el seu fill, José Fernando Ortega | EUROPA PRESS

De moment queda clar que la xifra que es podrien embutxacar està molt per sobre de la mitjana del que se sol pagar per una exclusiva. I, mentrestant, sembla que una altra de les protagonistes de la història, Gloria Camila, s'ha volgut allunyar del tot. Tant, que està disposada a participar en un reality durant diversos mesos, allunyant-se així de tot l'escàndol familiar.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega està preocupat pel drama familiar | GTRES

«M'he criat a camp. Que me'n vaig dos mesos a viure aquesta experiència sense fer mal a ningú? Doncs endavant», comentava orgullosa de poder formar part de Pesadilla en el paraíso. Es tracta d'un nou concurs en què participarà amb altres cares conegudes com Omar Sánchez o Pipi Estrada.

«Crec que m'anirà molt bé. Tot influeix, no mentiré», declarava amb seguretat sobre la seva decisió.

Gloria Camila Ortega
Gloria Camila Ortega participarà en un nou reality de Telecinco | EUROPA PRESS

No obstant això, hi ha una cosa que preocupa la noia, i és que deixa sol el seu pare en el pitjor moment. «No me'n vaig tranquil·la del tot. M'agradaria ser aquí, estar al costat del meu pare i fer-li costat en tot», admetia.

A més, Gloria ja ha pres mesures dràstiques i ha trencat del tot amb Ana María Aldón, deixant de seguir-la a les xarxes socials. La filla de 'la más grande' no vol saber res de la seva exmadrastra i pretén allunyar-se de tot.

Gema Aldón rep l'oferta definitiva per enfonsar Ortega Cano

Tot i que també s'ha emportat un bon ensurt després de descobrir que Gema Aldón, filla d'Ana María, també es podria convertir en concursant del reality. Un motiu pel qual Gloria hauria posat el crit al cel.

«La meva mare va a poc a poc. Està recuperant-se i de mica en mica està millor. Almenys ja torna a tenir les seves xarxes i mira Instagram», explicava Gema, que segueix disposada a enfonsar la família d'Ortega Cano. La noia deixava clar que ni oblida ni perdona els menyspreus a què han sotmès la seva mare i amenaça d'obrir la Capsa de Pandora.

Gema Aldón
Gema, la filla d'Ana María Aldón, ha rebut una impactant notícia a la televisió | TELECINCO

Per sort, Gloria es pot quedar tranquil·la, ja que Gema ha negat la seva participació a Pesadilla en el paraíso,  tot i tenir l'oferta sobre la taula. «Jo no sé si això ho puc explicar o no. A mi em van trucar per entrar a Pesadilla en el Paraíso  però jo no vull anar a cap reality ara mateix», assegurava.

«Jo no deixaré la meva nena sola dos mesos, l'any que ve igual… La meva meta és obrir el meu propi tanatori, la meva vida no és com molts volen pintar-la de «segur que segueix parlant, segur que vol anar a un reality»», explicava respecte als seus plans.

«No filla, no. Si jo volgués anar a un reality, en 10 anys m'han ofert infinitat de coses i hauria pogut parlar de moltes coses», sentenciava. Així, deixa clar que les seves intencions mai no han estat fer les coses per diners i que la seva família preval per sobre de tot.

«Per entrar en un reality… jo no em ficaria en una casa. El que realment m'encantaria és anar a Supervivientes, he vist totes i cadascuna de les edicions i això sí que m'agradaria. M'encantaria, de debò. Però … jo també tinc problemes i he de solucionar una sèrie de coses abans d'anar a aquesta mena de llocs», assenyalava.