José Fernando Ortega

José Fernando Ortega ja no pot amagar més el que ha passat amb el bebè

José Fernando no s'esperava que aquest secret seria revelat

José Fernando Ortega ja no pot seguir amagant què és el que va passar amb un dels nadons de la seva família. I és que, després de les últimes declaracions de la seva germana, ha sortit a la llum una sorprenent informació sobre l'avortament que va posar de cap per avall aquest mediàtic clan.

Aquest dilluns 10 d'octubre, i després de setmanes esquivant els mitjans de comunicació, Ortega Cano s'ha assegut a El programa de AR per respondre a totes i a cadascuna de les acusacions que Rocío Carrasco ha abocat sobre ell des que va començar la segona part de la sèrie documental.

José Fernando Ortega amb el seu pare
José Fernando Ortega s'ha quedat glaçat amb les declaracions del seu pare | Catalunya Diari

Però, el que més ha cridat l'atenció de la intervenció del torero ha estat el famós missatge  que li ha enviat a la seva dona, Ana María Aldón. «El meu semen encara és fort, ara toca una nena», ha dit el pare de José Fernando Ortega, mirant a càmera.

Però no ha estat l'únic que ha parlat de les seves intimitats davant d'una càmera. I és que, hores abans d'aquest moment històric, una persona molt propera al jove va fer una confessió que ningú esperava.

José Fernando Ortega ja sabia que havia avortat

José Fernando Ortega s'ha quedat de pedra en sentir el que la seva germana acaba d'explicar. I és que Gloria Camila ha fet una inesperada confessió sobre la seva relació amb Kiko Jiménez.

Aquest mateix dilluns, els col·laboradors de Sálvame van dedicar part del programa a comentar l'última hora de Pesadilla en el Paraíso. Però, el que menys s'esperava el de Jerez era que es convertiria en el protagonista de la tarda.

En un dels vídeos, es podia veure Israel, Dani G, Gloria Camila i Steisy mantenint una conversa a altes hores de la nit. I va ser en aquest moment quan la germana de José Fernando Ortega va fer la confessió de la seva vida.

«De vosaltres dos, qui s'ha desfet d'un nen?», va preguntar el vident a les dues companyes de 'reality', mentre l'ex de Kiko Jiménez aixecava la mà.

Foto de Gloria Camila
Gloria Camila revela un dels seus secrets més ben guardats | Mediaset

«Doncs ja està. Ara com us heu quedat? Això és perquè us seguiu rient de mi», va assegurar el concursant, mostrant una vegada més els seus dots per a l'endevinació.

«Va ser amb Kiko, però jo mai no ho havia explicat…», va dir Gloria molt sorpresa, mentre que Steisy li preguntava si va ser un avortament natural. «No. Després d'una fira de Sevilla no em venia la regla. Van passar dos mesos i li vaig dir: «Kiko, no em ve la regla». Així que,  vaig anar a fer-me el test i positiu…».

Després de veure aquestes imatges, al col·laborador de Sálvame no li ha quedat cap altra opció que pronunciar-se. «A mi, particularment, ja m'avorreix el tema de la nostra relació. Ja fa quatre anys que ho vam deixar, jo ja vaig passar pàgina i és que sembla que ella no ho hagi superat».

«No m'ha dolgut perquè se salta moltes coses que no li interessen, manipula i s'oblida que em va posar les banyes», va deixar molt clar l'excunyat de José Fernando Ortega.

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Kiko Jiménez està molt enfadat amb la germana de José Fernando | Catalunya Diari

«Pel que fa a l'avortament, jo la respecto si ella vol parlar, però jo mai no he parlat d'aquest tema ni penso parlar-ne». Això sí, va deixar molt clar que Gloria «s'oblida de parlar de molts matisos i detalls sobre aquest tema que són interessants». A més, i davant de les preguntes dels seus companys, ha assegurat que «al seu moment ho vam parlar i vam prendre una decisió».

Un cop més, el col·laborador de Sálvame va treure a la llum la figura d'Ortega Cano. I és que, segons va afirmar el mateix protagonista de la història, no entén com una persona com el torero va poder estar d'acord amb aquest acte.

«A mi, la gent que es colpeja el pit dient que té molta educació, molts valors i molts principis… Si soc afiliat a un partit com Vox, que està en contra de l'avortament, el que no concebo és que es dugui a terme».

I, encara que el pare de José Fernando Ortega sabia què va passar després d'aquella fira, Kiko va deixar molt clar que la seva família desconeixia aquest episodi i va lamentar que se n'assabentessin a la televisió. «El meu avi i la meva mare se'n van assabentar ahir a la nit».