José Fernando Ortega

José Fernando, traït per la seva germana en el moment més dur de la seva malaltia

José Fernando travessa una etapa complicada

José Fernando sempre s'ha mantingut a l'anonimat. Ja fa cinc anys que el fill de Rocío Jurado va ingressar al centre psiquiàtric de Ciempozuelos on s'està recuperant de la seva malaltia. Però ara, una traïció ha tornat a posar-lo al punt de mira.

Parlem de la traïció que Rociíto ha dut a terme i que no ha agradat gens a ningú. Almenys, José Fernando compta amb el suport dels seus éssers més estimats.

José Fernando segueix recuperant-se

Han passat cinc anys des que José Fernando ingressés en un centre psiquiàtric. Les baralles amb el seu pare, José Ortega Cano, així com els actes vandàlics que va provocar, van portar al destre a prendre una dura decisió. Aquesta no era altre que ingressar al seu fill en un centre on es pogués desintoxicar i recuperar.

Des de llavors un lustre ha passat des d'aquella decisió, i sembla que José Fernando segueix sense tenir forces per seguir la seva vida tot sol. Entre setmana, compta amb la visita dels seus familiars i de la seva filla, María del Rocío, fruit de la seva relació amb Michu, que és el que més estima.

Primer pla de perfil de José Fernando
José Fernando Ortega segueix ingressat al centre psiquiàtric de Ciempozuelos | Europa Press

José Fernando està centrat en ella i, també, en la seva recuperació. Per això, cada cop que des del centre psiquiàtric li donen permís per sortir, es manté allunyat de qualsevol càmera.

No obstant això, aquesta vegada resultarà molt difícil a José Fernando. I és que el jove s'ha assabentat de l'última traïció i la culpable és Rociíto. Per tant, quines mesures prendrà el germà de Gloria Camila?

José Fernando, traït per la seva germana

Fa uns dies, s'inaugurava el museu de Rocío Jurado. Hi van acudir milers de convidats, entre els quals destacaven grans celebritats de Telecinco. Rocííto estava a la seva salsa i, encara que va ser un dels dies més màgics per a ella, s'ha guanyat una gran quantitat de crítiques.

Segons diversos mitjans, la filla de 'La més gran' va tenir un desmesurat afany de protagonisme, el qual va provocar que la inauguració del museu quedés en un segon pla. Però, en aquest esdeveniment, va passar una cosa pitjor.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i José Fernando Ortega
Rociíto ha traït José Fernando convidant el seu enemic més gran | Catalunya Diari

A aquesta festa va acudir un dels grans enemics de José Fernando, David Valldeperas. El director de Sálvame va ser l'home que fa uns anys va fer pública la fitxa policial del germà de Rociíto. Així que, sens dubte, que David estigués convidat per ella ha generat força enrenou.

La veritat darrere de tot

David Valldeperas, famós per ser el director d'un dels programes més vistos de Telecinco, està a l'ordre del dia. Sí, perquè està sent jutjat per investigar de manera il·legal més de 140 famosos. Això, si fos cert, el podria portar a la presó, però, tot i això, no és l'únic que ha cridat l'atenció.

La seva presència a la inauguració del museu de Rocío Jurado va ser la gota que va fer vessar el got per a molts. «Aquest paio és el que dirigia el programa que treu la fitxa policial del seu germà», critiquen.

«Com pots convidar aquest home que està imputat i pot anar a la presó a principis de l'any que ve?», es pregunten. «Parlem del fill de Rocío Jurado i conviden al paio que va treure la fitxa policial del seu fill, és de poca vergonya», explicava el periodista Jiménez Losantos.

De moment, el que no ha donat la seva opinió ha estat José Fernando, molt unit a la seva família, possiblement estigui esperant que la seva germana Gloria Camila el defensi als platós.