José Luis Gil a un 'photocall'

José Luis Gil rep un nou cop quan creia que tot anava bé

José Luis Gil ha rebut notícies professionals

José Luis Gil segueix amb la recuperació. Després de l'ictus que va patir a finals de l'any passat, el veterà actor va haver de fer una parada obligada en la seva carrera professional. Des d'aleshores, s'ha especulat molt sobre el procés de recuperació mèdica i la reincorporació als projectes que tenia en marxa.

En aquest sentit, la família de l'actor sempre s'ha mostrat molt prudent i discreta i no ha volgut donar gaire informació. La poca cosa que s'ha sabut sobre l'actor és gràcies als seus companys de sèrie. Són molts els que s'hi han interessat i tots han llançat el mateix missatge quan se'ls ha preguntat.

José Luis Gil avança en la recuperació, però ho fa lentament. Tot va bé, sense pressa, però sense pausa. Això ha provocat que, de moment, no s'hagi pogut comptar amb ell per als nous episodis que ja s'estan gravant de La que se avecina.

Un altre projecte, que Gil recorda amb molt d'afecte, també ha caigut de la seva agenda. En aquest cas, tenen a veure altres factors

Jose Luis Gil no participa en un dels doblatges més estimats per ell

Els espectadors més longeus de la saga Toy Story recorden la veu del mític actor com la de Buzz Lyghtyear, el company d'aventures de Woody. A les quatre pel·lícules de la saga, ha estat Gil qui ha posat la veu del mític personatge del «fins a l'infinit i més enllà». Eren molts els que esperen que, ara que Buzz té pel·lícula pròpia, també fos ell qui li donés veu a Espanya.

El problema ja es va produir als Estats Units. Originàriament era Tim Allen l'actor que donava vida sonora a Buzz Lightyear. Per a aquest spin off del personatge, es va triar a Chris Evans, conegut per ser el Capità Amèrica.

José Luis Gil somrient a càmera
José Luis Gil, un veterà de la interpretació que lluita per continuar endavant | Europa Press

Per mantenir la coherència sonora, a Espanya, l'encarregat de doblar Buzz ha estat Raúl Llorens, doblador oficial de Chris Evans. Això ha provocat que els que recorden el Buzz de les pel·lícules de Toy Story s'hagin emportat una tremenda decepció.

És probable, a més, que Gil tampoc no hagués pogut realitzar aquest treball a causa del seu estat. En qualsevol cas, a Twitter ja hi ha hagut el debat sobre qui és el millor doblador de Buzz Lightyear. Molts aposten per Gil, mentre que hi ha qui també entén que s'evolucioni, ja que la pel·lícula no és de Toy Story, es canviï sense problemes.

Deixen la porta oberta al retorn de José Luis Gil a LQSA

Jose Luis Gil podria tornar a La que se avecina més aviat que tard. És el que es desprèn dels últims comentaris de Nano i Carlota Boza fa uns dies.

«Tenim un edifici nou que és superguai. Com que edifici em sembla més bonic, l'altre era més simple i aquest està més adaptat a cada personatge», afirmaven. Respecte a la tornada de Gil i de Cristina Medina, que també s'està recuperant d'un càncer, no tenien res de confirmat, però hi havia la possibilitat que hi hagués «aparicions estel·lars».

Carlota Boza ho explicava així: «No sé si acabaran sortint com a episòdics, crec que hi ha diversos actors que entren per a un episodi, em sembla molt guai i molt interessant».

Un altre dels retorns que queda a l'aire és el de la Chusa. El personatge de Paz Padilla també s'havia acomiadat de la sèrie, ja que l'actriu havia trencat relacions amb Telecinco. Tot i això, ara que la còmica s'ha tornat a posar d'acord amb la cadena, és probable que el seu contracte també inclogui tornar a posar-se a la pell del personatge de La que se avecina.