IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Luis Moreno no apareixerà a televisió aquest Nadal després d'anys de gales i col·laboracions amb totes les cadenes

El productor assegura tenir l'agenda plena, per la qual cosa no podrà presentar cap programa aquest Nadal

Imagen de archivo de Jose Luis Moreno
Jose Luís Moreno no apareixerà a la televisió durant aquestes festes | Cedida

Quan queda menys d’un mes per encetar els actes nadalencs del 2017, ja es comencen a revelar les cares dels presentadors dels tradicionals programes televisius.

Noms com Ramón García, Anne Igartiburu o José Luis Moreno, són alguns dels personatges que, any rere any, apareixen a les nostres televisions per desitjar-nos un bon Nadal i un feliç any nou. No obstant això, aquest any Jose Luís Moreno ha al·legat tenir l’agenda «de gom a gom» i per la qual cosa no podrà protagonitzar cap d’aquests programes.

Per a sorpresa de tothom, José Luis Moreno no comptarà enguany amb cap espai per als especials del 24 i 31 de desembre, ni tampoc pel 6 de gener. Segons ‘Look’, que s’ha posat en contacte amb el popular productor, el mateix Moreno ha reconegut que es tracta d'un assumpte professional, ja que té un problema de temps per preparar un especial.

«Tinc els estudis plens», va assegurar Moreno mentre destacava que actualment està treballant amb «tres produccions», entre les quals destaca «’Oxford Street’ i Cervantes», a part «d’una comèdia».

Retorn el 2018 per silenciar les crítiques

Moreno va voler desmentir les acusacions contra ell que, a causa d’una sèrie d’impagaments, no havia arribat acord amb les productores. De fet, segons recull el mateix mitjà, Moreno ha reconegut que per al 2018 preveu «amb seguretat» que farà una nova producció. «Està tot acordat i ‘superacordat’, no hi ha cap problema», va afegir el productor.

De fet, es va mostrar consternat amb el mal que li han volgut fer amb unes acusacions, que segons ell «són totalment falses» i que haurà de contestar «com pugui». Tot i això, confirma que va tenir uns retards amb els impagaments de només «vint dies» i per la qual cosa «no passa res» perquè és quelcom normal en el dia a dia de les productores. 


Comentaris

envia el comentari