José Luis Moreno en un acte a Madrid

José Luis Moreno no guanya per disgustos: «L'han atropellat»

El gos de José Luis Moreno ha estat atropellat accidentalment per la seva germana María Luisa

El productor audiovisual José Luis Moreno torna a ser notícia. Aquest dimecres, 7 de juliol, un dels seus gossos va ser atropellat davant de casa seva, a Boadilla del Monte. La germana de José Luis, que entrava al recinte amb el cotxe, no va veure el gos.

Javier Silvestre, reporter del programa 'Cuatro al día', va ser testimoni de l'accident. Silvestre va encarregar-se d'explicar tots els detalls de l'atropellament. Joaquín Prat, presentador del programa, es va interessar per l'estat del gos i per la reacció de José Luis.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


«Hem advertit a José Luis Moreno de la situació que s'ha viscut davant la porta de casa seva», assegurava Silvestre.

Atropellen el gos de José Luis Moreno

«Fa aproximadament uns 20 minuts que ha entrat la seva germana María Luisa Rodríguez» en un cotxe de color blanc. És el vehicle «que hem vist aquests dies entrant al domicili», explicava Silvestre.

«No s'han adonat que un dels gossos estava en el camí. El cotxe ha passat per sobre... hem vist com el gos ha estat atropellat».

El reporter de Cuatro explicava que «tot i els lladrucs i udols del gos, creiem que no ha estat res greu». A més, el reporter va assegurar que la mascota va sortir com va poder de sota la roda.

«Li hem enviat un missatge a José Luis Moreno per advertir-lo del que havia passat. Creiem que la seva germana no ha estat conscient del que ha passat». Fins ara, no hi ha informació sobre l'estat del gos.

El productor audiovisual aconsegueix evitar la presó

Més enllà de l'incident amb el gos, el productor ha aconseguit evitar la presó. El termini que tenia per dipositar els tres milions d'euros que li demanava la fiscalia com a fiança expirava a les 15:00 h d'aquest dijous.

José Luis ha esperat fins una hora abans de la finalització del termini per lliurar la fiança de sis milions d'euros.


D'altra banda, l'Audiència Nacional assignarà els perits que taxin les propietats del productor per fer front a la fiança.

En l'acte de l'Audiència Nacional s'apunta que hi ha «suficients indicis» del concurs de l'imputat en hàbits constitutius, com a mínim, d'estafes reiterades. A més, podria haver comès falsedat documental contra Hisenda Pública i podria ser jutjat per pertànyer a una organització criminal.

La fiança té l'objectiu d'evitar el risc de fuga. «Aquest perill va creixent per la gravetat de les penes. Constitueix un al·licient prou vehement perquè l'imputat tracti de posar-se fora de l'abast de la justícia».

La seva capacitat econòmica del productor sumaria uns 23 milions d'euros. Parlem d'una quantitat que podria justificar l'import de la fiança, «tot i que en el cas de ser més modesta, la convertiria en ineficaç».