Foto de José María Almoguera.

José María Almoguera confirma que no hi ha solució i assenyala el seu padrastre

El fill de Carmen Borrego assumeix que la relació està trencada

José María Almoguera s'ha vist en una situació que no la desitjaria ni al seu pitjor enemic. I és que després que la seva dona fos enxampada parlant malament de la seva família, s'ha produït un terratrèmol a casa seva. Ara sap que la relació entre la seva dona i la televisiva és molt difícil de reconduir.

Borrego està decebuda després que, malgrat que la seva nora Paola Olmedo amb prou feines coneix la seva família política, critiqués el clan Campos sense pietat. Unes declaracions que van veure la llum després que fos gravada per una clienta que va anar al modest centre d'estètica que té a San Sebastián de los Reyes.

Totes aquestes crítiques han fet que José María Almoguera hagi pres la decisió de donar suport, tot i saber que ha actuat malament, a la seva dona Paola Olmedo. Són uns moments molt difícils per a ella, ja que està sent la gran assenyalada de tota aquesta crisi familiar que afecta les Campos.

José María Almoguera sap que la relació passada és irrecuperable

La mare de José María, Carmen Borrego, ha patit molt aquests últims dies al plató de Sálvame per tot aquest assumpte. I farta d'haver de fer front a una polèmica en què s'ha vist immersa sense voler-ho, ha decidit allunyar-se de tot.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
Carmen Borrego i el seu fill, José María Almoguera Borrego, veuen difícil recuperar la seva relació passada. | CatalunyaDiari
 

La germana de Terelu Campos ha decidit centrar-se en la persona que més l'està comprenent durant els últims dies. Estem parlant del seu marit, José Carlos Bernal, a qui Almoguera ha acusat d'incitar la seva mare a marxar de Madrid en comptes d'intentar recuperar una relació que està gairebé trencada.

Bernal és clau per a la col·laboradora de Sálvame, que ha estat a punt de llençar la tovallola després de veure com el seu fill donava suport a la seva dona. Ha decidit actuar així malgrat que les paraules envers la seva mare han estat molt dures i feridores.

José María Almoguera, testimoni de la fugida de la seva mare en plena crisi

Per desconnectar d'aquesta agra polèmica, Carmen Borrego se n'ha anat a la platja per estar al costat del seu marit i veure les coses amb una altra perspectiva. Tot i això, al marit de Paola no li ha agradat gens que en comptes d'aclarir les coses amb el matrimoni, la televisiva hagi fugit.

A més de celebrar el seu aniversari acompanyada de la gent que més estima, Borrego se n'ha anat d'escapada amb el seu marit. El cas és que li ha dedicat un post molt bonic, que confirma com n'és d'important José Carlos Bernal per ella.

El padrastre de José María Almoguera ha posat al costat d'ella en una platja de la qual desconeixem el seu nom. I la filla de María Teresa Campos li ha dedicat un breu, però afectuós missatge a l'home amb qui comparteix la seva vida.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i José Carlos.
Carmen Borrego i José Carlos Bernal estan més units que mai. | CatalunyaDiari
 

«Sempre al meu costat», deia el text de la televisiva al costat d'una imatge del matrimoni abraçat a la vora de la platja.

Borrego celebra el seu aniversari amb els seus

A més, Borrego també ha publicat una fotografia amb ell a la taula del dinar en què se celebrava el seu 56è aniversari. En aquest esdeveniment no hi han estat presents, com era previsible, el seu fill José María Almoguera i la seva nora, Paola Olmedo.

Per si no n'hi hagués prou, la tertuliana de Sálvame ha publicat un vídeo en què podem veure diversos dels convidats a aquest dinar d'aniversari. I no s'hi veuen familiars propers, excepte el seu marit.

Sembla que ni el fill de Borrego ni la seva dona han estat convidats. Un fet que es podia intuir després de tot el que ha passat aquests últims dies i que li va provocar un atac d'ansietat en directe a Carmen.