rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

José María Gil Silgado torna amb la seva exparella, Marta Bustos

L'empresari es troba en ple judici per presumptes maltractaments contra María Jesús Ruiz
Imatge d'arxiu de José María Gil Silgado. | CatalunyaDiari.cat

 

L'empresari José María Gil Silgado es troba en el punt de mira des que va començar el seu judici per presumptes maltractaments contra María Jesús Ruiz, així com per la forta discussió que va protagonitzar amb la seva filla Anabel durant la Fira d'Abril. 

 

Ara, i segons apunten diversos mitjans, s'hi suma una altra notícia: l'inici de la seva relació amb Marta Bustos. No obstant això, cal recordar, que la parella ja havia mantingut una relació anteriorment, però l'aparició de l'exmiss Espanya 2004 i actual concursant de 'Supervivientes' va propiciar la seva ruptura. 

Una nova oportunitat per a José María Gil Silgado i Marta Bustos

Imatge d'arxiu de Marta Bustos. | Telecinco

 

Una notícia que sortia a la llum després de la inesperada visita de Marta Bustos a Sevilla. José María Gil Silgado l'esperava a l'estació de Santa Justa i junts van anar a buscar la seva filla a la guarderia per portar-la a casa dels seus avis materns.

 

En aquest sentit, cal recordar que des que María Jesús Ruiz està a Hondures, concursant a 'Supervivientes', són els pares d'aquesta els que es fan càrrec de la custòdia de la menor. 

 

Així doncs, José María Gil Silgado i Marta Bustos van poder d'un cap de setmana sols, disparant els rumors sobre un nou inici sobre la seva història d'amor, superant així, les dificultats del passat. 

Gil Silgado va ser infidel amb Marta Bustos

I és que cal recordar que la ruptura amb José María Gil Silgado, causada per l'aparició de María Jesús Ruiz, va enfadar molt a Marta Bustos. De fet, quan es va conèixer la notícia, l'actual parella de l'empresari no va trigar gent a anar a ‘Sálvame’ per explicar tots els despropòsits possibles que existien en la relació.

 

Així doncs, va afirmar que Gil Silgado li pagava 3.000 euros al mes a l'exmiss Espanya perquè aquesta li perdonés una infidelitat. Tanmateix, va confessar que l'empresari va tenir un afer amb Carla Pereyra, actual parella de l'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone. 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris