VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

José María Gil Silgado va pagar 18.000 euros per conèixer María Jesús Ruiz

La filla de l'empresari, Anabel, va carregar contra la relació que mantenien el seu pare i la concursant de 'Supervivientes'
Imatge d'arxiu de María Jesús Ruiz i Gil Silgado | Catalunya Diari

 

L'estança de María Jesús Ruiz a 'Supervivientes' no ha evitat la difusió de les polèmiques sorgides amb la seva exparella, José María Gil Silgado. Entre tots dos s'ubica Anabel, la filla de l'empresari, que ha aprofitat la seva posició per analitzat la relació del seu pare amb la Miss Espanya.

 

Anabel Gil Silgado va ser convidada a 'Sábado Deluxe' per sotmetre's al polígraf del programa. Al plató de Telecinco, es va convertir en la gran protagonista, a mesura que anava explicant les intimitats que van caracteritzar la relació entre José María i María Jesús.

18.000 euros per conèixer a María Jesús Ruiz

Sense dubte, la bomba més espectacular que va llençar Anabel Gil Salgado en directe va ser el suposat pagament que va haver de fer José María Gil Silgado a María Jesús Ruiz per conèixer-la. La filla de l'empresari va assegurar que li va donar 18.000 euros per poder començar una relació.

 

Anabel Gil, entrevistada a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

«Ell ho explicava contínuament», assegurava Anabel, afegint que «ella estava davant i ho presumia». Va afegir que María Jesús explicava que «li costava 3.000 euros al mes». Fins i tot va indicar que el seu pare, davant d'una crisi econòmica de la model, va decidir entregar-li 3.000 euros extres.

Els problemes familiars d'Anabel Gil Silgado

La filla de José María Gil Silgado va comentar que, com a conseqüència de la crisi econòmica que van patir el seu pare i María Jesús Ruiz, es van prendre decisions que la van afectar directament. En aquest sentit, va parlar de les pèrdues que va patir, en l'àmbit personal.

 

«Et consta que van cremar els teus cotxes de cavalls, valorats en 600.000 euros, per culpa dels deutes del teu pare i de la María Jesús?», li van preguntar durant la prova del polígraf a 'Sábado Deluxe'. Anabel Gil Silgado no va tenir cap problema en respondre amb un contundent «sí».

 

«Aquells cotxes de cavalls els van treure ells allí i els van entregar a unes persones en un préstec privat», va informar l'entrevistada. Després, va afegir que aquelles mateixes persones van ensenyar els ferros que estaven venent, una vegada havien cremat els carruatges.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris