URGENT

🔴 Investiguen la possible violació a una menor durant el Carnaval de Calella

José María de la Peña, la desconeguda parella de l'actriu Nathalie Seseña

Fa cinc anys diversos mitjans van publicar que la parella esperava el seu primer fill en comú
Nathalie Seseña al costat de la seva parella, José María de la Penya, el 2013 | Diez Minutos

 

Nathalie Seseña s'ha convertit, gràcies al seu paper de Berta en 'La que se avecina', en una de les actrius més reconegudes del panorama televisiu espanyol. A diferència de molts dels seus companys a l'espai de Telecinco, ella sempre ha mantingut la seva privada completament allunyada de la seva faceta pública. Per aquest motiu la seva parella José María Peña ha passat sempre desapercebut.

 

De fet, el caràcter reservat de l'actriu és tan elevat que mai publica imatges acompanyada de la seva parella. L'única que es pot veure al seu compte d'Instagram pertany a un muntatge fotogràfic fet el 2013 per la revista Lecturas. Aleshores, la publicació assegurava que la parella esperava l'arribada del seu primer fill, una notícia que més tard es va desmentir.

 

El seu xicot, José María de la Peña, és un jove de color amb el qual se la va poder veure passejant pel carrer fa uns anys en les citades imatges publicades per la revista 'Lecturas'.

Nathalie Seseña al costat de la seva parella, José María de la Penya, el 2013 | Diez Minutos

La mentida de l'embaràs de Nathalie Seseña

Va ser precisament el mateix any en què es van fer les fotos, però al febrer, quan la citada revista publicava que l'actiu estava esperant el seu primer fill amb 45 anys. Altres mitjans van donar credibilitat a la informació i es van fer eco de la notícia amb la poca informació que donava aleshores 'Lecturas'.


Unes hores després de sortir a la llum aquesta informació, el productor de 'La que se avecina', va afirmar al seu compte de Twitter que l'embaràs era fals i que es tractava d'una mentida «d'aquest miserable sector mal anomenat revistes del cor».

 

De fet, en el moment en què va saltar la notícia als mitjans molts van posar en dubte la continuïtat de l'actriu a la sèrie i argumentaven que la temporada que estaven gravant es quedaria sense la seva presencia. I és que segons aquests l'embaràs podria xocar amb el que els creadors del format havien pensat per Berta.

 

Nathalie Seseña al costat de la seva parella, José María de la Penya, el 2013 | Diez Minutos

 

Altres actors de 'La que se avecina' sí que parlen més de la seva vida privada

Després del 'boom' pel seu suposat embaràs, poc es va saber després del seu suposat futur fill. Els mitjans van ovlidar la notícia i la vida privada de l'actriu va tornar a ser inexistent per l'opinió pública.
 

Avui en dia, no se sap res més ni de la seva relació ni de la seva vida darrere de les càmeres. Una actitud molt diferent de la que han mantingut altres companys com Pablo Chiapella, que va confessar que mantenia una relació amb una de les estilistes de 'La que se avecina'. L'actor va explicar que va ser durant les gravacions de la sèrie quan va conèixer a Natalia, amb la qual se l'ha pogut veure en alguna ocasió.

 

Nathalie Seseña al costat de la seva parella, José María de la Penya, el 2013 | Diez Minutos