Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

José Ortega Cano, enxampat abatut a l'hospital després de rebre els resultats

José Ortega Cano està travessant un moment delicat

José Ortega Cano està destrossat pel que ha passat durant les darreres setmanes. Des que va sortir a la llum que estava travessant una crisi matrimonial amb Ana María Aldón, la premsa ha estat a l'aguait de l'extorero, més que mai.

A més, si tenim en compte que també ha de bregar amb el que diu Rociíto d'ell a la seva docusèrie En el nombre de Rocío, el torero es troba al límit. La veritat és que sigui per una banda o per l'altra, tots els mitjans tenen constantment alguna cosa a dir d'ell, fet que no pot evitar, per desgràcia.

Mentre està submergit en totes les polèmiques que surten a la llum al seu voltant, hi ha un personatge molt conegut que no ha dubtat a donar la cara per l'extorero. Així mateix, el defensor del torero ha mostrat unes imatges summament dures en què s'ha posat en dubte el testimoni de Rocío Carrasco respecte al pare de Gloria Camila.

Primer pla d'Ortega Cano.
José Ortega Cano està constantment al punt de mira | GTRES

 

L'estat de José Ortega Cano: «es passejava per l'hospital absent»

Sens dubte, la situació ha sobrepassat José Ortega Cano . Des de la seva última topada amb els periodistes, amb qui va perdre completament els papers, el torero ha preferit mantenir-se allunyat de les càmeres. Per la seva salut, no vol continuar protagonitzant més escàndols d'aquest tipus.

Sens dubte, les crítiques destructives que porta arrossegant des de fa un any es deuen, principalment, a l'estrena del primer documental de la seva exfillastra. La dona de Fidel Albiac es va centrar, sobretot, a posar contra les cordes el seu exmarit, Antonio David,  però també va acabar posant en evidència l'extorero.

Lluny de posar fi al conflicte mediàtic, Rociíto tornava a emetre la segona part de la seva docusèrie i, en aquesta ocasió, se centrava en la figura del torero. No només la filla de 'La más grande' criticava el comportament del que va ser el seu padrastre, sinó també el que va tenir davant de la seva mare.

«El que ha fet és donar més patiment a la meva mare. El que havia de fer és preocupar-se no del temps que va passar amb la meva mare, sinó de la qualitat de vida que li va donar durant el temps que hi va estar».

A més, també va parlar fort i clar sobre els problemes del pare de Gloria Camila amb l'alcohol. «José cau en picat i es fa més gran un problema que ell ja tenia. Després va sortir a la llum i va provocar la pèrdua d'una persona», explicava referint-se a l'accident de trànsit que va tenir en què va morir Carlos Parra.

Per aquest motiu, Rociíto va assegurar que José Ortega Cano va estar «absent» i que s'«adormia» a qualsevol racó de l'hospital en el temps en què l'artista va estar ingressada. Tot i això, després d'aquestes declaracions, un dels paparazzis més coneguts del nostre país ha posat en dubte el testimoni que va donar la filla de 'La más grande'.

En efecte, ens referim a Diego Arrabal , que el passat 7 d'agost va fer un directe al seu canal de Youtube per a tots els seus seguidors. Va ser allà on va mostrar imatges «molt dures», «estremidores», que reflectirien «la solitud en què el torero estava sumit» quan la seva dona era a l'hospital.

En una de les primeres instantànies que va treure a la llum el paparazzi, es pot veure l'extorero recolzat en una tanca i amb un rosari a la mà. «En aquesta imatge José estava trencat, agafat a un reixat, mirant l'infinit. És una imatge molt dura, estremidora», així recordava el malagueny el temps que va estar Ortega Cano a Houston.

«Al canell hi porta un rosari que tenia Rosa Benito. Després ens el va regalar a la premsa i encara el conservo», prosseguia. Com s'esperava, va rebatre les paraules de Rocío Carrasco quan va assegurar que l'estat del torero a l'hospital era lamentable.

«Aquestes imatges es realitzen al matí, després de passar el metge, i no després d'haver estat en un bar ni de bon tros. Ell estava destrossat (...) Es passejava pel centre absent. Estava trist per la seva dona en veure que cada dia tenia menys força i que la família estava més dividida», va confessar.

Diego Arrabal
José Ortega Cano va estar molt preocupat | YOUTUBE

 

José Ortega Cano sap que la seva dona pateix per la crisi

Mentre uns el protegeixen i altres ho critiquen, encara es manté la incertesa respecte a què passarà al final amb el seu matrimoni amb Ana María Aldón . De la mateixa manera que el torero, la dissenyadora tampoc no ho està passant gens bé.

▶️ Vídeo del dia

Precisament, Omar Suárez, reporter de Sálvame, va tenir una conversa amb ella i, més tard, va revelar en directe que l'havia vist «molt fluixa», «li costa centrar-se» i «camina molt a poc a poc».