Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano.

José Ortega Cano ja sap que no podrà tornar a ser pare

Ortega Cano s'emporta una gran decepció

José Ortega Cano s'emportava una tremenda decepció les últimes hores. El seu desig de ser pare s'esfuma i no podrà tenir aquella nena que tant anhelava. Ana María Aldón li ha tancat totes les portes i la nova dona amb qui se'l vincula tampoc sembla gaire disposada.

Fa uns dies, el torero va anar a l'espectacle de la seva amiga Isabel Luna a Ciempozuelos (Madrid). Va estar acompanyat per la seva germana Mari Carmen, el seu cunyat i Marina, una de les persones de la seva confiança. Al final de l'actuació van anar junts a sopar i van demostrar la bona relació que hi ha entre ells.

Ortega Cano s'ha refugiat als braços d'Isabel després de la separació d'Ana María Aldón. La cantant es va pronunciar davant els mitjans sobre la nova situació del torero: «Hi ha un fill en comú i aquestes coses amb el pas del temps són complicades de gestionar. Ara està amunt i després ve el descens», va dir. Per tant, ja estaria preparant el seu gran amic per a tot allò que l'espera per davant.

L'artista va deixar entreveure que ella actuaria d'una manera molt diferent de la d'Ana María. «No passejaria la meva vida íntima i els meus desacords amb el meu marit, ni amb la família del meu marit», va apuntar. Segons la seva opinió, «això ha de romandre en la privacitat». En qualsevol cas, entén que això «genera contingut i factura diners». Per això, «em sembla molt lloable que cadascú faci el que consideri amb la seva història». D'aquesta manera mostrava el seu descontentament per les maneres d'actuar d'Ana María.

Foto de José Ortega Cano.
José Ortega Cano rep desil·lusionat les paraules de la seva amiga. | GTRES

D'altra banda, José Ortega Cano ha compartit moltes vetllades amb Isabel les últimes setmanes. Això va ser interpretat per molts com un intent d'ell per donar gelosia a Ana María Aldón, però ella treu importància a l'assumpte. «Aquesta impressió li feia a molta gent, no ho crec. Quan una persona pren un camí diferent i decideix fer la seva vida pel seu compte, no crec que càpiga una gelosia com a tal», indica.

Ella deixa clar que només hi ha una bonica amistat i confirma que l'únic que hi ha entre ells és una relació «d'afecte, d'amistat». A més, creu que la col·laboradora s'alegrarà de veure així el seu marit: «Ella va dir l'altre dia que estava molt contenta de veure que sortia i es divertia», va afegir. 

Els mitjans també la van interrogar per l'interès del torero per tornar a ser pare. La seva intenció era tenir una nena amb Ana María, però ha quedat clar que això no ho podrà ser.

José Ortega Cano es mostra desil·lusionat

José Ortega Cano s'haurà emportat una gran desil·lusió després de conèixer les paraules d'Isabel. Els reporters li van preguntar a la cantant si estaria disposada a tenir una filla amb el torero. Aleshores, ella va respondre amb molta sinceritat: «No estic en edat d'això, cor, jo tinc un nen amb molts anyets i no estic en edat fèrtil. Què li farem…», va sentenciar.

En qualsevol cas, sí que li pot oferir altres coses. Confirma que entre ells hi ha una química especial. Tot i això, deixa clar que «ni és el meu xicot ni ho serà». Per tant, el torero s'emporta un altre nou revés quan menys ho esperava.

José Ortega Cano la coneix des de fa molts anys. «Jo tenia 23 anys quan el vaig conèixer. Era una cria, cal saber veure els tipus de relacions que es tenen amb les persones i no anar-hi més enllà», recorda ella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp