Primer pla d'Ortega Cano en un photocall

José Ortega Cano no pot més i explica la veritat als seus tres fills

José Ortega Cano ha dit prou

José Ortega Cano i Ana María Aldón, la seva dona, estan passant per una greu crisi des de fa un temps. La infinitat de rumors que han sorgit al voltant de la parella cada cop són més nombrosos.

Sobretot, després de la intervenció de l'extorero a Ya son las ocho, l'espai on col·labora la seva filla Gloria Camila. José Ortega Cano entrava en directe amb el propòsit de retreure les actituds tant de la seva filla com de la seva dona.

La influencer, atònita davant la trucada del seu pare, el va sentir notablement enfadat per parlar públicament d'ell sense el seu consentiment. «Que deixin de parlar de mi. Estic amb les unes i les altres, però, escolta, que em deixin viure a mi», deia rotundament.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
José Ortega Cano va veure que la seva dona no va aparèixer a l'espai on col·labora cada cap de setmana. | Europa Press
 

A partir d'aquell moment, la premsa del cor estava expectant pel que havia de dir Ana María respecte a aquestes declaracions. Sens dubte, opinaria, com sempre, en el programa on col·labora, Viva la Vida.

Tot i això, ningú s'esperava que s'absentés del seu lloc de treball. I, per descomptat, molt menys que no respongués a les trucades dels seus companys de professió. Semblava que se l'havia empassat la terra.

«No en sabem res, no hem pogut parlar directament amb ella», deia Emma García davant la sorpresa de tots els presents.

Ningú no coneixia notícies sobre el seu parador. Per aquesta raó, quan Gloria Camila va anar com cada tarda a Ya son las ocho, no van dubtar a preguntar-li sobre aquesta absència.

José Ortega Cano, testimoni de l'aclariment de Gloria Camila

Últimament, Ortega Cano ha de suportar la gran quantitat de rumors que assenyalen a una possible ruptura amb la seva dona. Per aquest motiu, amb l'objectiu d'evitar que es parlés més de la seva vida, va voler donar un ultimàtum a Gloria  i a Ana.

I, encara que a Gloria Camila la van sorprendre les paraules de José Ortega Cano, se les va prendre força bé i va respectar la seva decisió. Tanmateix, tot apunta que no ha passat de la mateixa manera amb la seva dona.

Fonts properes asseguren que la tertuliana s'hauria molestat per aquesta rèplica pública per part del seu marit. Un motiu del perquè hauria decidit no aparèixer més, de moment, davant de les càmeres.

No hi ha cap mena de dubte que la seva absència ha fet parlar molt. Per aquest motiu, el 27 de juny, quan Gloria va anar al plató de Ya son las ocho, els col·laboradors presents volien saber on es trobava Ana María.

En primer lloc, la influencer no va dubtar a aclarir les declaracions que havia pronunciat Avilés a l'espai d'Emma García. El comunicador assegurava que li havia arribat la notícia que la dona de José Ortega Cano era a El Rocío i se l'havia vist en mal estat.

«La informació d'Avilés és falsa. Jo, dues setmanes abans de la trucada, vaig dir que no parlaria més del tema». «El meu pare parla cada dia amb Ana i el seu fill i sap si està bé o no», assenyalava.

«Si no li agafa a Avilés que s'ho plantegi, potser no vol parlar amb ell. A casa, hi ha notícies d'Ana María», aclaria contundent.

La filla de José Ortega Cano, farta de ser preguntada per la seva madrastra, esclatava davant de les crítiques que estava rebent respecte a la relació que té amb ella. «Es parla com si Ana estigués cohibida o com si li féssim maltractament psicològic, quan res d'això passa».

Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós
Gloria Camila esclata després de l'absència de la seva madrastra a 'Viva la vida'. | Mediaset
 

José Ortega Cano, pendent de la possible reaparició pública de la dona

Tot indica que la dona de José Ortega Cano està bé, almenys pel que comenta la seva fillastra. Però, així i tot, no es tenen notícies sobre ella, per la qual cosa preocupa força la seva absència sobtada.

Sens dubte, l'única que ha hagut de donar la cara de la seva desaparició ha estat Gloria Camila. I encara que no volia parlar més dels seus assumptes familiars, no ha pogut evitar respondre aquest tema del qual ja està farta.

De moment, no se sap amb certesa si Ana María reprendrà la seva feina com a col·laboradora en aquest espai de caps de setmana. Per descomptat, si torna a aparèixer pel programa d'Emma García, no es deslliurarà de la infinitat de preguntes que us faran.

Tot i això, aquest cap de setmana se sabrà si la dona de José Ortega Cano continuarà amb la seva carrera televisiva. O, si per contra, s'ha pres al peu de la lletra els advertiments que li va fer el seu marit.