José Ortega Cano reconeix que el seu fill, José Fernando, «necessita ajuda»

Ho ha confessat al programa de Telecinco 'Volverte a ver'

José Ortega Cano habla sobre el estado de salud de José Fernando
José Ortega Cano parla sobre l'estat de salut de José Fernando| Mediaset

José Ortega Cano va acudir al programa 'Volverte a ver', presentat per Carlos Sobera, allà va parlar de la difícil situació familiar per la qual pasa, sobretot la que està sent provocada pel seu fill José Fernando, sobre qui va admetre que «és el que més ajuda necessita».

Com a conseqüència dels seus problemes amb les addiccions i el trencament de l'ordre d'allunyament contra la seva exparella, el fill d'Ortega Cano està actualment ingressat a un psiquiàtric. «Està tranquil al centre en el qual està», assegura el seu pare.

«Els divendres surto a buscar-lo i es passa tot el cap de setmana amb mi», explica Ortega Cano. Com a mètode per a ser positius, el pare de José Fernando, de 23 anys, va destacar que intenten parlar «del futur que ha de viure», per així obrir-li els horitzons a les oportunitats que encara pot aprofitar.

Orgullós de Gloria Camila

Gloria Camila, també filla d'Ortega Cano, és col·laboradora del programa al qual va acudir el seu pare, i aquest no va deixar passar l'oportunitat d'alabar-la, arribant gairebé a emocionar-se. «És un amor i estic molt orgullós d'ella, per la serietat amb la qual fa tot el que es proposa».

José Ortega Cano, con Rocío Jurado y sus hijos
José Ortega Cano, amb Rocío Jurado i els seus fills | Mediaset

De la mateixa forma que Ortega Cano va alabar la seva filla, ella no es va quedar enrere, i és que sentint les paraules del seu pare no podia fer altra cosa que tornar les alabances. «L'estimo i per a mi, ell és un referent molt gran», va afegir a més: «em dóna suport en tot i em dóna consells per fer-ho bé a la tele».

Rocío Jurado sempre present

José Ortega Cano es va retrobar amb el compositor José Juan Porlán, qui va crear el pasdoble ‘Va por usted’, el qual estava dedicat a ell. Rocío Jurado va ser l'encarregada de cantar-lo, per la qual cosa la peça guarda un valor sentimental de gran importància per a Ortega Cano.

Malgrat assegurar ser «molt feliç» amb la seva actual parella Ana María Aldón, amb qui es casarà al juliol, José Ortega Cano no oblida mai el seu gran amor: Rocío Jurado. «Rocío era una dona molt especial i estàvem molt enamorats. Ella sempre està al meu cap i al meu cor. Era pura naturalitat i només vivia per cantar i per estar amb la seva família», explicava.


Comentaris

envia el comentari