IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Ortega Cano revela que va animar Gloria Camila a participar a 'Supervivientes'

El torero ha assegurat, a més, que Kiko té les portes de casa seva obertes

José Ortega Cano ha explicat que va animar Gloria Camila a participar a 'Supervivientes 2017' | Telecinco

José Ortega Cano ha estat una de les grans sorpreses de la gala de 'Supervivientes 2017' d'aquest dijous. El torero ha volgut rebre la seva filla, Gloria Camila, després que deixés l'illa d'Hondures. «No havia estat mai tant de temps separat de la meva filla. Se m'ha fet llarg, però he mirat cada dia el programa», va reconèixer Ortega Cano abans deixar anar una inesperada confessió. 

Ortega Cano ha explicat que la participació de Gloria Camila a l'illa d'Hondures ha estat possible gràcies a ell. «Vaig ser jo qui va animar la meva filla a participar. Sabia que seria un canvi radical a la seva vida, i que li aniria molt bé. Aquesta és una edat per assumir riscos.» Una revelació que no s'esperava ningú, tenint en compte la complicada relació que hi ha entre el torero i la cadena de televisió des de fa uns anys. D'altra banda, també ha volgut aprofitar l'ocasió per explicar el següent «repte» de Gloria. 

José Ortega Cano va parlar sobre la participació de Gloria a 'Supervivientes'. | Telecinco

 

«El meu suport el tindrà sempre, i Kiko té les portes de casa meva obertes», va explicar en relació a la petició de mà que va fer Kiko a la seva filla abans d'abandonar l'illa. Ara bé, ha reconegut que ara té «un problema» perquè, segons ell, «s'han compromès davant d'Espanya i ho hauran de complir». Amb el seu retorn, Gloria Camila haurà d'afrontar molts reptes.

José Ortega Cano abraça Gloria Camila al plató de 'Supervivientes'. | Telecinco

 

El seu germà, José Fernando, està ingressat a la Clínica López Ibor, i també coneixerà la seva primera neboda, María del Rocío, fruit de la relació de Josefer i Michu. A més, haurà de parlar amb el seu pare. «Quan parli a casa amb ella li diré seriosament que els grans reptes s'aguanten fins al final», li va advertir el torero a Jorge Javier. Tot i així, ha explicat que les ganes que tenia Gloria d'abandonar el programa eren perquè estava masa temps allunyada de la seva parella.


Comentaris

envia el comentari