Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa

José Ortega Cano: revelen per què no es va divorciar de Rocío Jurado

Al descobert el motiu real pel qual José Ortega Cano i Rocío Jurado no es van divorciar

Si hi ha un dubte que sempre es va plantejar sobre el matrimoni de José Ortega Cano i Rocío Jurado, és el motiu pel qual no es van arribar a divorciar. Amb el gir mediàtic de Rocío Carrasco, la filla de 'la más grande' va posar sobre la taula la veritable situació que travessava el matrimoni de portes cap endins.

Tal com va revelar Carrasco, Rocío Jurado va haver de suportar «situacions imperdonables que no s'havien de donar» al matrimoni. Però, per què no es van separar?

Aquesta ha estat la incògnita que ha envoltat durant anys la història entre José Ortega Cano i Rocío Jurado. Però, les paraules de Rocío Carrasco cobren més sentit ara que mai, ja que revelen el motiu exacte pel qual no van fer el pas.

El motiu real pel qual el matrimoni va seguir endavant

Sens dubte, les dues docusèries de Rocío Carrasco van servir per donar llum i dissipar totes les especulacions i rumors que havien envoltat la família. Un dels temes que sempre havia despertat tota mena de enraonies era la veritat sobre el matrimoni de Rocío Jurado i José Ortega Cano.

Rocío Jurado i José Ortega Cano, en una imatge d'arxiu, tots dos amb rostre seriós
Rocío Jurado i José Ortega Cano es van casar el 1995 | Europa Press

Rocío Carrasco es va obrir com mai abans a l'hora de parlar sobre el que va sentir el dia que va veure la seva mare el dia del casament. «El dia que ella es casa estàvem dins de la Yerbabuena, es va obrir la porta del dormitori de la meva mare i, quan la vaig veure vestida de blanc, vaig donar a plorar com mai ha fet un ésser humà», va confessar a la segona docusèrie, 'En el nombre de Rocío'.

«Jo no volia veure-la infeliç, no volia veure-la patir, em semblava que no s'ho mereixia. Ella era una dona que ho havia donat tot i que no es mereixia les situacions que es generaven», sentenciava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carrasco va asseverar que un dia, Rocío Jurado va deixar clara la seva postura, i pensava separar-se de José Ortega Cano. La situació havia arribat a un punt de no tornada i era el moment d'anar per camins separats. Per a Rocío era molt dolorós veure les situacions en què s'estava veient embolicada la seva mare durant el matrimoni amb Ortega Cano.

«Per situacions com aquestes, ella decideix un dia: «no puc més, em separaré». Es donaven situacions que eren imperdonables i que no s'havien de donar», afirmava Rocío.

Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa
Rocío Carrasco va ser l'encarregada de revelar l'autèntic motiu | Telecinco

Carrasco va revelar que la diferència d'edat entre ells (Rocío i Ortega es van casar quan ella tenia 50 anys i ell 41) va ser un problema algunes vegades. «José Ortega Cano no es va portar bé amb Rocío Jurado. Ortega li recrimina la seva edat, em consta per ella».

Però, la gran bomba arribava quan Rocío destapava l'autèntic motiu pel qual no es van arribar a separar. «Si la meva mare no hagués adoptat els dos nens, hauria estat ella qui s'hauria separat».

Per tant, l'arribada de Gloria Camila i José Fernando Ortega a la família va fer que el matrimoni no es divorciés.