ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

ÚLTIMA HORA

Detecten un nou cas de coronavirus a València

GRATIS AL TEU MÒBIL!

T'enviem gratis totes les últimes hores de cor! Clica aquí!

José Ortega Cano sobre el seu fill: «El meu cor no pot aguantar això»

José Fernando serà sotmès a evaluació psicològica
José Fernando va agredir a dos policies al seu domicili | Arxiu

 

José Fernando, el fill del famós torero José Ortega Cano, va agredir el cap de setmana passat a dos policies que van acudir a advertir-li que baixés la música. La notícia s'ha confirmat quan el principal implicat ha acudit als jutjats d'Alcobendas amb evidents signes de violència al rostre. Finalment, el jutge ha decretat que José Fernando serà sotmès a una avaluació psiquiàtrica per determinar si se li aplica un judici ràpid o no. Segons ‘Informalia', aquesta avaluació serà duta a terme aquest mateix dimarts i durant el dimecres el jutge ja tindrà a la seva disposició els resultats.

José Ortega Cano ha acudit als jutjats per acompanyar al seu fill adoptiu, i a la sortida l'esperaven un bon grapat de periodistes. El torero ha dit sentir-se «molt afectat, perquè el meu cor no pot aguantar això diàriament» i afirma que «l'advocat va tractar de demanar un informe mèdic per provar que el meu fill no està del tot bé. El més lògic és buscar la possibilitat de fer alguna cosa a través dels metges especialistes, perquè així se'l podria ajudar. La presó no és el més adequat per a una persona malalta».

 

El succés amb els dos agents va tenir lloc sobre les cinc de la matinada, quan un veí es va queixar pel volum de la música. Segons la versió de la Policia, el fill del torero va començar a increpar-los i va arribar a assestar dos cops de puny a un dels policies. Tot aquest cas sembla estar deteriorant la salut i l'ànim de José Ortega Cano, que avui s'acomiadava així del jutjat d'Alcobendas: «Estic una mica cansat, no puc dir res més».