José Pinto, exconcursant de '¡Boom!', estava «cansat» del món de la televisió

L'exconcursant, mort sobtadament el passat 27 de febrer, va reconèixer que no necessitava els diners per ser feliç

Imagen de archivo de José Pinto.
José Pinto va participar en diversos programes televisius | Antena 3

Amant del camp i de la ramaderia, José Pinto va arribar a batre un Rècord Guinness en el programa ‘¡Boom!’ d’Antena 3, juntament amb els seus companys d’equip ‘Los Lobos’. Fa uns mesos, les xarxes socials es feien ressò que el concursant abandonava el programa per «motius personals». Aquests dies, la commoció per la seva mort és present, com també el dubte sobre el veritable motiu pel qual va abandonar ‘¡Boom!’.

L’exconcursant, de 57 anys, va morir a casa de la seva germana. Tot i que de moment es desconeixen les causes de la mort, tot apunta que es podria haver tractat d’un atac de cor. Alguns veïns van afirmar que el mateix dia de la seva mort, José Pinto assegurava que no es trobava bé i va demanar ajuda per cuidar dels seus animals. 

Va marxar del programa per cansament

José Pinto va arribar a guanyar molts diners gràcies a la participació en diversos concursos. Tanmateix, l’exconcursant reconeixia en les entrevistes que suposava un gran esforç psicològic al llarg de tots aquests anys. «‘Et ficaves dins de casa meva cada dia!’, em diuen, o que: ‘Com vas abandonar, amb tants diners com estaves guanyant...’. Me’n vaig anar per diferents motius. Sobretot, per cansament», declarava José Pinto en una entrevista recent.

L'equip de 'Los Lobos' durant un dels 350 programes que porten a 'Boom' | Antena 3

 

«Entre ‘Saber y Ganar’ y ‘¡Boom!’ vaig estar quasi dos anys i mig anant i venint des de Casillas de Flores a Barcelona. Més de mil quilòmetres cada setmana. Tan sols el viatge eren 40 hores. Vaig haver de prioritzar. Hi ha coses més importants en aquesta vida que els diners, crec que puc ser un exemple», explicava el concursant.

No desitjava tornar a trepitjar un plató de televisió

El fet és que José Pinto, tot i la insistència de la gent perquè tornés al plató de ‘¡Boom!’, assegurava no trobar a faltar la seva participació en el programa: se sentia molt cansat aquells últims mesos, i per això ho va deixar. «L’última cosa que desitjo és estar en un plató de televisió. Em quedo a casa amb les vaques. La primera vegada que els vaig veure des de casa fou estrany. ‘Però si jo estava allà!’, em deia. No me’ls perdo cap tarda i estic convençut que s’emportaran el premi. Tinc fe total i absoluta», reconeixia José Pinto.

Senzill i humil, José Pinto no necessitava els diners per ser feliç. Ell mateix ho reconeixia cada vegada que li recordaven les grans sumes de diners que havia aconseguit gràcies a la participació en diferents programes. Tal com assegurava l’exconcursant, el més important per ell era el poble, el camp i les vaques. «Porto així, feliçment, 20 anys».


Comentaris

envia el comentari